盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
mami係想純粹睇佢學車定想睇佢學成車
我暫時仲係未想像到有車牌嘅盧瀚霆
重溫住小司機先啦 佢真係巨得意
https://youtu.be/E2EUCYbkRhU
緊係睇佢學嘅過程 結果唔重要
我覺得拍佢學車好睇過玩mirror+

笑死 發覺收咗好多負皮
我應該被列咗做呢個po第一大毒徒
但對唔住呀我真係唔想做誇誇群
之後如果覺得佢有咩做得欠考慮/唔妥當/有待改善嘅我都係會繼續照直講
佢又唔會mon呢度 而我又唔係啲咩人 最後都只話交返俾佢憑自己意志衡量要點take同點做
冇人逼緊或者逼到佢
同埋

一直以嚟根源同最大問題都係講緊啲日跟夜跟無孔不入嘅fans
佢哋而家唔單止影響一個人 係影響成條team

(而直到今日都仲有人大條道理咁跟緊同po相/片出嚟)
作為有過類似工作經驗嘅過來人 話返人哋會點諗同有咩隱憂俾大家聽
阻到啲take拍得唔靚穿晒崩又係工作人員食
fans整親又係工作人員食
比街坊投訴報驚又係工作人員食
準時交唔到場要求人哋通融下又係工作人員食
佢哋就順利見到偶像 屎就劇組食晒 到最後啲怨氣同口碑邊個受返咪撈囉
Mon po嘅咁都仲覺得no harm咪繼續endorse佢哋囉
意見有多角度有正反有來回先叫討論
負皮完全冇問題呀 不過留低負皮好嬲好嬲嘅同時
有其他諗法嘅不如都出嚟講下唔講冇人會知你哋又有咩grounds㗎喎

我要講嘅都講晒 我諗短期內都唔會再loop呢個topic
講到自己都覺得煩 Sorli阻住大家討論其他嘢
有乜好負皮
你講既野都係事實
但係我驚奇既係竟然會咁多人share CJ既野
係咪有咩事發生過
見有幾個page都講緊CJ
今次太撚誇張
除咗班慣犯
仲有啲人去佢又去嘅忽然cj
比神教同有啲大page咁話完
琴晚有路人話經過撞到拍攝
都係有超過100條自私撚喺度追緊劇組
聽到班人問完佢係咪好攰再喺度笑就燥L咗
見到佢咁嘅樣你哋唔係仲要問呀?
見到佢咁攰就俾啲空間佢啦dllm
offcam都仲要被人影住個攰樣然後要應酬你笑答你問題?
然後有成百人企喺街/商場附近佢哋真係唔覺阻住人?真係cls到一個點
補路人link
鏡入面係咪得返佢同大表仲玩緊threads
好佩服佢哋仲會keep住update
仲要keep住同ig po唔同嘢

第一日得一場咁咪好快冇曬3days
姐係又要搶
fc優先場秒咗 完全搶唔到
一入到去已經冇曬
3點準時入已經話冇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞