盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
見到有個仲要咬定話唔會關剪接事
話假設嘉賓只係有30%發言時間都唔會出到嚟一啲airtime都冇 一定係佢唔識做爭住講
啲人講返個錄影原來訪問咗3個鐘=180分鐘
其他嘉賓就算淨係有20%發言時間都實質講咗36分鐘
而爆谷一集嘉賓訪談part剪完只有35分鐘左右
剪接唔識剪根本真係可以cut L晒其他人都得 仲話可以唔關剪接事
diutv做嘢/決策成日都靠害
btw新po記得轉台
想睇白毛

其實只要唔好次次幾日就染返黑色 佢染咩色我都好鍾意
灰藍please
但佢之前話過年尾會拍電影
same
每次佢染頭髮 無論咩色我都勁開心
但次次我都未睇夠佢就染返做黑色
知道係因為要拍戲/拍劇
我係絕對理解同支持嘅
所以而家每次見到佢煞科我就會期待佢會唔會去染頭髮呢
好耐冇見依個樣
所以禾會更加誠心許願佢喺中間呢段時間會染頭髮
唔係就會成個下半年都係黑色頭髮
加多句
下套電影個形象可唔可以唔好再心型頭
啲人成日話佢仲有陣Anson Lo味
有時都係俾佢固有嘅髮型形象影響
改下髮型或者染下顏色再加上日後再純熟啲嘅演技
應該會比人全新嘅感覺
釀魂個vibe啱平陰頭多啲 冇理由去到荒山野嶺都仲gel個心型頭
私心想睇highlight頭
睇到神教月餅相 好期待收到個盒
早知我唔寄揀自己拎啦

好靚後悔冇買多盒
最尾嗰張同🙍🏻‍♂️真係有啲似
手動正評多次不樂絲嘅灰藍同試新髮型
真心覺得成日同一髮型/髮色搞到觀眾覺得出戲
諗諗吓由大叔開始接拍嘅每一部戲/劇原來都係相同心型頭 除咗過時過節個8分鐘
其實我覺得佢夠白 carry得呢隻色唔差
係髮型太扁塌冇乜層次同空氣感先影響大啲
如果呢隻色+造星二嗰時嘅髮型我覺得ok㗎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞