盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
淺髮個妝都靚啲
如果權衡利害後佢自己作出繼續衝嘅選擇
咁唯有希望公司暗中喺工作行程編排上聰明啲
唔安排job接job/盡量編到每日都有返啲私人時間俾佢宅喺屋企
雖然就算做到咁
佢可能都會反要求公司再塞嘢俾佢做

唔放一個月嘅 放一星期多啲都好吖
唔係話教母講過想同佢去旅行咩
已經見到又有人講佢係咪嘴
有啲嘢其實冇睇現場可唔可以唔好亂咁講
望住成隊band係個台度大大力咁演奏緊live music
亦好明顯聽到係現場枝咪收返嚟嘅歌聲
唱唱下佢又會間唔中ad lib/叫大家嗌大聲啲
演唱會前仲做咗好多日band rehearsal 係咪就唔使練咁耐啦
冇睇過現場就一句咪嘴去落判斷
唔止表演者 簡直抹殺晒台前幕後所有人嘅準備同心機
可能就算公司冇安排工作 佢都可以自chur搞brand啲嘢
我都諗起
教母煮飯其實都辛苦
其實唔使現場 睇片都聽得出係唱live唔係咪嘴
特別今次makealive嘅聲好好
冇好似之前轉播咁搞到個音樂或墊底蓋過人聲 好清楚聽得出係唱live

haters就係想抹黑佢 佢做得好與壞其實都冇分別
你抖晒大氣走音就話你唱得難聽 跳唱唔到
撈好叻仔 快歌抖氣聲少 表現好唱跳幾首都冇問題
咁搵唔到位黑就唯有話佢咪嘴
老實啦佢雖然跳唱表現好 但始終係跳住唱唔係播CD
所以手麥或耳麥都好 都會聽到人聲因為收音唔穩定而出現嘅大細聲
又你都話有各種ad lib 有時尾音又唱唔足咁
所以話佢咪嘴都真係盲黑
但冇辦法 改變唔到而家社會就係好多咁嘅人
唔fc求其睇標題或者人地講就當係事實
次次唱得好就話播碟
我想話啲人話佢冇抖氣聲 咁李克勤都出名冇㗎啦咁唔通人哋又係咩
係咪讚美黎其實
等緊佢po介紹dancer同濕身d相
[ViuTV] 《全星暑假 - MIRROR+》(2) 星期一晚9:30
https://lih.kg/ArgtdOX

我追返po見到呢個cm同之後相關嘅cm
係呢度常見嘅絲打 所以令我有啲嘢想講
太長唔quote
我以為自己係幫佢講緊說話 可能用詞唔係最恰當
但我唔覺得自己講嘅嘢需要俾你寫咁大篇嘢批評公審
佢唔為自己諗係真 佢玩得冇咁放係真
我又唔係攻擊佢 唔明點解呢啲嘢都唔俾講
佢話自己以前係徒 我尊重佢有自己個人諗法 唔覺得人哋講乜都係攻擊緊主 真正haters講嘅嘢難聽100倍
同埋想講我嗰幾個cm一句都冇提起姜

依家係一言堂到連呢啲都唔講得?自問唔係鬧佢唔係屈佢 呢度po頭都話可以理性討論 你有意見一係直接喺嗰邊覆啦 咁樣咪更多人知

負皮我啦 我又做毒徒了
https://www.instagram.com/p/CvNx0AkyIg1/?img_index=1&igshid=YmQ5MjYyNzNkNQ==

cap咗講撈嗰段出嚟
成篇長文都好值得睇
大家有時間可以㩒入去睇下
辛苦晒所有dancers朋友們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞