盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
嗰種流動 同埋渾然天成骨子裏嘅色氣
仲有擁抱同肯定自己多重氣質嘅自信
每次睇到都有心癢癢嘅感覺 好想自己都做到好似佢咁

另外睇埋marvin post返以前嘅片
更加想佢之後有首歌可以編多啲jazz funk dance moves

佢一路天真有邪咁笑住跳真係好睇到痴咗線
排每一個字。
佢一直對人對粉絲態度都係一樣。
冇補充 都係個句
只係希望大家對佢公平啲 無論欣唔欣賞佢都好
一嚟就鬧佢甚至人格抹殺 去到有啲位甚至已經鬧到冇嘢好鬧
問心嗰句佢殺咗你全家咩 真係有必要鬧到咁樣
學佢話齋:愛比仇恨強大

咁快聽晚就有嘢睇
除咗jazz funk dance moves
好想佢可以出首類似turn up咁嘅歌
之前講過都要再講
我真係好鍾意呢part 好charm
希望個vlog可以長啲
演唱會後遺症一日比一日嚴重
我都好鍾意turn up
同埋套tracksuit都係con入面其中一個最鍾意
嘅outfit
嗰種好從容嘅感覺好正
真!!!turn up 真係好適合佢!!
之前啲vlog真係太短

好想
我反而見到自拉闊後越嚟越明確堅定做自己同有諗法嘅盧瀚霆

TOTALLY AGREE WITH YOU
Turn up真係大癲
好睇到痴左線
希望佢真係休息夠先再繼續工作

令我諗返起21年佢拍完大叔之後把聲嘅狀態
如果有相關人員mon po嘅
可唔可以幫我同佢講拍攝以外真係唔好再操勞把聲 待機嗰時就盡量唔好講嘢更加唔好唱歌住啦
唔想佢把聲再經歷多次21年咁呀 難得最近聲帶好似清返少少 係咪想之後更加難唱到歌呀
其實好明顯係玩下
唔駛咁認真嘅
難得佢肯po下呢啲搞笑啲嘅stories
唔想佢下次唔敢po
我睇完con第二日都發燒
把聲exactly好似佢咁
今日都已經冇事啦
有時真係唔需要太過份擔心佢

希望今次個vlog長啲
可能因為21年失聲->聲帶受損衝擊太大
而且見唔少人全勤完都病咗
我自己把聲都到而家都未好返
所以一唔小心就老母咗 sorli
剪得好快手
連on show嘅片都有埋
好多嘢j 忙到對眼睇唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞