盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
https://www.instagram.com/p/CvpCYOKv-zw/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

katch 9月2有謝票場
然後我依家先睇到佢首映寫場次唔同 演員分別現身
睇嚟佢好鍾意食beat大波波+shhh呢段 之前已經repo過另一條片
好似仲未見佢repo過sexy撈嗰part
係咪怕醜
我想話佢今次呢個演唱會後勁真係好強
好叻
平時都算睇得多演唱會
但係佢可以令我幾個星期都仲J緊
我每日都一定要睇turn up同潛龍
係咪真係終於拍
係床

神徒突然暴漲

後台原來都幾大聲
盧瀚霆 盧瀚霆 盧瀚霆
突然好掛住佢
盧瀚霆盧瀚霆
原來真係會好掛住咁樣大叫佢個名嘅時候

見到Brian個story又想講
點解啲人真係可以每日出咩外景都知道晒
仲要日日都幾個鐘咁企喺到捕實
係咪全職追星
個個都用相機手機一直隊住佢
根本同長期on cam冇分別
其實佢仲未係資深演員
現階段好需要入戲嘅空間同時間
你話拍室內戲企喺出入口等佢上落車都算
好似呢幾日咁拍室外都長時間企附近圍觀+影相拍片
真係會好有壓力同影響狀態 班人究竟明唔明
等到佢到拍攝地點講聲加油就走
俾佢專心醞釀情緒同拍攝 或者同劇組交流下/放鬆精神
唔使次次埋位前後熱到仆街都繼續要idol mode on去entertain你地得唔得

見有啲人仲話自己咁樣做冇影響拍攝 曾經做過production嘅表示
帶埋大炮去影都可以話自己唔係私追啦
為咗見多佢一秒 啲人咩都做得出
係咪放暑假好得閒

明明以前追呢啲非公開活動係cj行為
點解而家愈嚟愈多人去做
仲要唔覺得有問題
真係睇唔撚透
好想打9佢地
阻撚住曬
而家追劇組追電台完全冇問題咁
其實如果唔係睇到佢琴日話狀態不佳嘅story都冇諗住提
佢瞓唔夠固然係影響狀態原因之一
但幾乎每日offcam時都要顧慮埋fans
一cut就要轉換做idol同fans點頭微笑
下一秒又要轉返做社長 轉嚟轉去
成日搞到佢精神面攰上加攰 仲點會咁易入到戲
有人話唔係呀佢拍嗰時可以一秒變臉好專業㗎
表情轉換到 但眼神、感情到唔到位又係另一回事嘛

等到佢到場落車講聲加油呢啲我覺得都ok
但為佢好 想佢演得好嘅
之後唔該離開現場 俾返個空間佢同對手對戲/沉澱自己培養情緒啦
都仲未講咁樣其實會阻埋劇組拍攝進度
班友真係阻9住晒影響晒全部人 出嚟個成品大家都有份睇 其實佢地而家係影響埋將來睇呢套劇嘅觀眾 可唔可以留少少空間俾佢入戲做嘢非常認同樓上豬豬絲 係真心好想打9佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞