盧瀚霆 Anson Lo討論區(8)

1001 回覆
18 Like 31 Dislike
好得意
睇咗幾次
好靚
好型好靚好叻
好鍾意黑白嗰身
比例好好 著得好fit好襯佢
補充:私心特別鍾意佢著束腰腰封
佢嘅身形比例著腰封好好睇
佢著腰封好睇
Diutv你想點
愈睇愈唔對路

月餅留意
一係cut下半part 一係就cut短主講嘢
再唔係直接cut現場觀眾問問題啦
明明其他釀魂嘅訪問正正常常 大家都有嘢講
但爆谷好似變咗個人專訪
https://viu.tv/encore/the-popcorn-show-2

新一集已出
雖然唔太滿意佢太focus落主度而冇宣傳到套戲
但入面嘅主好得意好好笑
睇團谷話嗰日錄咗好耐做咗好多嘢
如果係真嘅話唔明點解最終剪成咁
cut咗嗰啲可唔可以online放翻出嚟
其實唔係第一次架喇
之前有幾套電影都係咁
問到後面就只集中喺某一個較出名嘅演員身上
啱啱網上睇返
佢啲反應睇到我好開心
但屌晒嗰班仆街
「自己可以唔睇 但佢自己會彈出嚟」
每一日tag佢dm佢屌佢確保佢一定要睇到你地屌緊佢究竟係啲咩變態心理
唔好咁無聊啦好冇
有咁嘅時間不如同屋企人/朋友去行街睇戲食飯仲更加開心啦
https://www.instagram.com/p/Cwt9vl5rxzB/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

啱啱睇完就見到谷導嘅ig post
果然係剪接出事
Diutv啲剪接同鏡頭成日都冇sense到好似想靠害咁
明佢係戲嘅男主角重點會落喺佢身上 但都唔使剪到播出街個比例傾斜到咁其實都好想聽其他嘉賓嘅分享
都算 剪接嘅主軸起碼圍繞返套戲都好吖

同要主動search先睇到嘅網上訪問唔同
電視入屋啲又相對易接觸街客
打風日又可能多人留喺屋企睇
明明係一個好好嘅宣傳電影機會 剪到咁個人同粉絲向完全吸引唔到普通觀眾想了解套戲更多
又搞到佢受靶比人話霸住嚟講唔拋波
但明明其他人唔會冇發言只不過被大cut咗

同埋某啲觀眾提問可唔可以有質素/深度啲 同套戲related啲 或者組織好少少先問
撈虎/抽離嗰條都算同套戲有啲關係
另外有啲聽到眼都突

終於都拍完 好似拍咗好耐咁
煞科係咪即係可以染頭髮
佢演唱會前有訪問話想試下染白色/藍色/粉紅色
不如就揀其中一隻色試下染
啲留言真係痴線
好似成個節目點做問啲咩剪成點 係盧瀚霆話事咁
佢有咁呼風喚雨就唔使咁辛苦喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞