一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
做左女朋友,日日喪啪,點知俾人飛咗
係sad嘅故事
有時見到啲女caption講到啲仔老奉主動咁
唔知點解會有啲燥 明明大家都係玩app咁高咁大
六合彩難中一樣有人中,仲要有時頭獎幾十個人中。。。
世事咩都有,但唔代表你會經歷哂咁多嘢

所以我咪講咗就算唔係短時間表演嘅地方我都做唔到吸引人嘅嘢

其實肥妹只係比大部分人肥,但唔代表佢哋其他地方唔出色,所以係我哋眼中理解唔到點解咁嘅人都有人要嘅時候,我哋只係睇唔到人哋嘅努力同優點,而幫佢哋埋單嘅人就願意同已經發掘咗出嚟最少我會咁同自己講,但可惜我仲會加多句「咁即係你連佢哋都不如」
唔知係唔係,話晒山洞人,但見其他人比人trigger到嘅反應大過我好多,我自己就算比人trigger到都會選擇99%保持沈默

申:未曾見過鬼
林黛玉演夠內心戲啦
做人不如直接d啦
世界好簡單架咋
你想有朋友/另一半既話就改下你種西格
係,所以我行動同思想有時真係玩對戰。可能遇太多唔好嘅事件,對人有極大戒心,所以好自我保護。

即係如果你初戀對手出軌,你跟進落嚟嘅戀愛都會變得對方一定會/係出軌
的確冇諗住結婚,亦諗唔到有結婚可能睇太多連登已經比人洗腦啲女過30歲唔係用嚟做老婆,只係用嚟玩埋果幾年到40歲就當屌厭嘅玩具咁掉所以真係冇足夠強大嘅自信越受影響,心態決定境界
點改?
真 個啲咩唔好查家宅 講野有趣啲個啲一定唔like
咁叻你開話題囉
同對方見完第一次之後少搵咗我,覆我都都Hea 咗,淨係心心我句嘢再加emoji ,係咪收得皮
其實你無嘢閪
你肯等人等咁耐,見人呀伯都肯食埋個飯先走,有幾閪?淨係依2樣對方都閪過你啦

你只係負面,甚至唔可以話負,只係啲人鐘意聽你好正能量,有肥婆結到婚,咁同時又有幾多個肥婆結唔到

無話題但你介唔介意同另一半一齊靜靜地咁坐喺到,如果唔介意咁咪識個咁嘅人
負面咪識返個唔介意你負面嘅人
係要花時間㗎啦,要揾個夾到嘅邊有咁易
改完你唔開心咁改嚟又有咩意思

你想改就當我無講過啦
頭兩個似係個男仔見到你不似預期所以no show喎
咪再搵佢啦,對自己好啲
女仔有危險意識好正常,唔覺有問題
唔搵了,但好似失戀咁真係第一次遇到咁吸引我嘅人見到有關佢嘅嘢都會諗起佢
世界上有好人,自然有壞人
你唔想受傷害,就扮反正無咁好彩會有人鍾意自己架啦
咁黎打定輸數同埋變做個藉口去令自己唔去努力
然後見到外人成雙成對,就放負話自己不如人,點點點咁
你咁易比人影響到既話,我建議上少d網
一邊係到單身萬歲,山洞野人
一邊就係到想搵人依靠,分享生活
精神分裂咩
佢連朋友都無啊,點樣無問題啊
毒撚都起碼有朋友啦
邊個話毒撚一定有朋友?
你同嗰啲話30歲A0一定唔係正常人嘅人,一人燒肉有問題嘅人有咩分別?
佢無主動識咪無,睇佢咁講佢都唔需要
需要就係覺得寂寞嘅時候,咪啫係佢依家,咁佢依家都主動識緊
你唔改變思想只會變左
唉,我自己一個好慘,去玩app撚下狗
>我係全世界最慘既主角,我睇得上既人唔會睇得上我
>單身萬歲,自己一個更開心
>唉,我自己一個好慘,去玩app撚下狗

拍緊無間地獄?
我之前有講過愛情唔係人生一切
我都主張唔好睇咁重
但佢覺得自己想要既係愛情時
佢唔改變種性格根本無得救
無人想要個只識放負既朋友/另一半
連做人都唔識做時,唔好拍拖害人啦
絲打好慘痴撚線強行拖人手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞