一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
睇到眼濕濕
可以拍電影
set超過30km會match到真大陸妹
真 app識好多呢類女
個個都話frd叫佢玩 又講到自己一個都得 試下咁話
之後話自己係度浮浮沉沉幾年
聽到呢啲我會ghost 傾都曬時間
一係要求奇高 一係kam撚冇人要 一係真搵人攝時間冇諗住做另一半甚至朋友都冇
其實男仔要主動都點樣先叫主動?主動搵佢傾計,主動約佢出街,佢都唔會主動搵我,平時得閒send下ig post 比佢,佢又唔會send 返比我,成個感覺就係得男主動,對方又冇signal,其實女仔係咪想個男仔主動拖手,主動表埋白,女仔只係需答好就得到一段關係
真 食咩又唔諗 去邊又唔諗 又唔會約 又唔開新話題
但又keep住唔算hea覆 即係點
見好多
有興趣就同你互動咗啦
講就易 做其實好難
未到你嗰個階段 係要經歷吓先會成長
柒下先啦
我都衰過好多獲

感情教唔到
只有自己親身體會 柒得夠疼夠傷先會懂
誠實最好
幾年前我match到一個女仔報稱2X 出到嚟先話3字頭
隔咗幾年再玩app又見到佢 歲數又寫返2X 仲要係重新註冊0既account
其實報細左又點, 有時一出嚟見面都睇得出
你淨係睇到現象睇唔到本質
之前啲巴絲都有講,佢負面完之後其實係比自己一個台階落,唔想搞到自己努力完都得個桔一樣咁柒
佢如果真係冇心識人你估佢會唔會玩app?
本質咪佢係一個負面人
落台階咪就係佢係咪真係咁需要
你叫佢改都可以變成佢嘅落台階
佢可以:係囉,我改唔到,咁啫係識唔到人㗎啦

努力完得個桔定佢試過努力
我就覺得係後者
好多人聽到嘅嘢都覺得係人地藉口,但你唔知佢經歷過啲咩,佢都無講過

我覺得佢係真心想識人,但唔肯改我咪俾另一條路佢行
而唔係踩多佢一腳話佢閪,何況明明佢見嗰啲人閪過佢
身體接觸 有時輕輕攬下又唔抗拒
話試下一齊又話考慮
屌 on99
知道 thx巴打
人生就係充滿咁既遺憾 但咁都撞到緣份都算重
之前識到個男又係日日傾 事無大小都講 無間斷
都覆得快 又成日sd voice msg
中間有見過一次短暫
之後差不多一個月既時候開始傾少左
到之後已經無read無傾一星期
同時係hmd見佢有keep住識人
佢之前都有提過有繼續用
咁我都幾乎可以覺得無謂再煩 都打算直接del chat了
不過我覺得d人就算再好傾再夾都可以照ghost
真係朋友關係都會sad
不過一諗到對方都無珍惜過 又覺得自己無謂因為呢d嘢影響心情
純粹抒發下
Del chat都應該係最好既選擇啦?
next la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞