一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
十個有九個profile都係吉嘅
根本自己都悶到仆街
依家明明佢俾人撚狗
如果你想話佢無目的咁玩,係因為佢未識到一個佢目的想識嘅人,有玩APP都知,上面都有好多,APP就係俾人撚狗嘅地方,玩得多自然會失去方向,無間地獄係交友APP嘅問題
每個人玩長都覺得自己唔知玩嚟做咩,但一識到,前面依啲都係BULLSHIT

佢係睇上又好睇唔上又好,都覺得人地睇唔上自己喎

同佢好主動學好多興趣,佢只係有時想識一個有咩事可以傾下偈,唔洗長KEEP嘅FRD,本來就難,都係點解佢無朋友,因為佢唔需要KEEP,同時又唔鐘意每次識一個新嘅
佢一定係有好多興趣而唔係想塞爆自己時間表扮忙搵野學啦
我同你講啦,興趣幾樣已經無時間做好多野
而唔係佢咁'多元發展'
香港讀書番工咁耐都無一個keep到既朋友,就知佢趕客啦
大佬,佢女仔已經easy mode,識朋友真係唔難架
我只係覺得淨係聽咗佢依幾個中伏嘅CASE
到佢鐘意人嘅時候係點,根本唔知個問題係咪真係佢負面

何況相處係佢兩個人嘅事,唔通無錢又唔拍得拖,又係害人?
你都唔正面得去邊啫

每樣試少少又俾你講到係塞爆自己,無嘢做喺屋企HEA唔好?塞嚟做咩

女仔係EASY MODE呀,識朋友唔難呀,咪就係佢上面嘅中伏CASE
塞黎係比自己一種藉口
我生活好充實,唔需要人陪
呢種思想係中女好常見
成日塞到自己行程表full曬
我無諗住說服事主以外既人
不過講既如果你覺得係真既話,真係要自己諗下自己想點生活落去
唔好人格分裂啦,咁樣得唔到咩野
所以我都話佢想改就當我無講過
改唔改都有得有失,無嘢完美
點樣可以keep住一個又可以唔上心?

但又如果自己同好多人傾 對方會feel到
都係會收皮
佢唔會性格無問題囉
唔改連朋友都無啊
無話題算唔算性格?

我嘅諗法係依家一個人都好多娛樂,朋友已經唔係必需,就算必需,上嚟連登已經可以吹水
如果佢真係咁需要嗰樣嘢,自然會改,改唔到啫係佢都唔係咁需要,改唔到就受返個後果
佢想改但改唔到先俾建議佢,唔係叫佢要改,亂改反而會有反效果/俾人呃
佢無話題但放負先係問題啊
你鍾意負能量集合體?
我覺得佢上嚟圍爐一定會放負,平時相處係點就暫時睇唔到
佢自己講左啦
你了解唔深先係到鳩up
你痴線
九成收皮係因為對對方太渴求

諗下點解
你唔鐘意嘅人會痴實你
你鐘意嘅反而唔彩你
我就係睇哂佢所有嘢先覆唔係點知佢咁多嘢

佢自己講咪就係我講嘅圍爐,佢個人係負面,但唔代表佢平時會放出嚟,我睇佢講嘅嘢係開心唔開心都唔鐘意人講

我唔了解你,我都會諗你係一個負面嘅人但事實係咪咁?大家都係單憑幾句嘢嚟判斷唔會得到一個啱嘅答案
我知你係想幫佢㗎
鬧醒我啦 我對佢太渴求
一係幾個月後, 一係你遇到第個, 就會唔記得嫁啦
傾咗幾耐,見面做咗咩
做返一個男人

唔好成日圍住女人轉
冇女人鐘意一個索取自己嘅小朋友

小朋友係溝唔到女
真 事實就係咁現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞