一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
咁就試下主動岀擊啦!
傾電話沉到仆街過來人
真心,快啲見面唔好諗
又真 就算唔係日日傾 都明顯佔上心啲
咁大約要幾耐先見到?
我成日滑到無哂人 個filter已經開到好大範圍
我都課左,第一次課,之後感覺係AI/ app員工黎講d嘢差唔多既想識女仔好難
咁我又冇同對方傾電話
唔熟去傾電話會好尬尷

但我係見咗對方係覺得佢ok
佢唔熱情 我又退後咗
結婚佢想唔想都好啦 結左婚就唔好再玩app
一係你喺app講明自己結咗婚同老婆都知
男玩交友app係地獄級難度

1. Sales勁多
2. 貪錢 濫交港女

最後得番啲肥閪 賓賓add我

Btw 啲賓賓好dry 好多都可以即食 不過諗諗下都係咪搞
算啦 好閑事 唔係你彈人鐘就係人地彈你鍾㗎啦
係啊,同埋傾電話係會比種錯誤印象自己會誤以為自己係熱戀中

除非你自己係個種極難沉船,超級難打動個心嘅人啦,唔係嘅話都係用翻文字傾計仲好,文字你可以慢慢諗點樣覆,點樣撩對方個心

不過講到尾都係要快啲約出街
好想拍拖屌女 比我屌呀
果個未見就完左
其他就學識了快啲見,傾電唔緊要但快啲見真人,唔好沉迷成日傾電話
真人有咩行動先係關鍵,所以電話文字甜言蜜語都係講經

見完唔啱咪下個
我遇過有個男仔佢話佢想傾耐啲了解多啲先換相/見面

然後…佢話佢同有個女仔唔知樣地傾左半年,個女仔約左佢2次,佢都拒絕左,話自己「not ready yet」我問個男咁你覺得仲要傾幾耐你先ready to meet,佢話唔知,因為未試過

我係咪可以當呢個男講嘅野係bullshit感覺佢玩app充其量係flirt下女,玩曖曖昧昧嘅文字遊戲,但又扮到好乖唔會亂拍拖,呃左我落㗳…

Well, 唔會為拍而拍,但會為flirt而flirt
快啲比佢屌 快
聽落佢個心似係上一個女仔度, 你係用黎攝時間, 同上一個冇聯絡冇哂機會先會all in 你

呢啲就係去到拍拖都會話 i am not ready 果啲仆街
珍惜生命呀施主

有啱嘅點會唔9衝吖
佢未遇到啱但又想要曖昧取暖咋
現實都大撚把呢啲
已取消訂閱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞