一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
d女人真係好難服侍
試下開新ac擺張mc張相再咩資料都唔打
hmd繁忙時段一個鐘都300match
男ac 1個星期有1條女都偷笑
之前有條友做地產經紀,叫Stephen。條死矮仔一開波就問人哋好多工作嘅嘢,想睇吓你做咩工搵幾多錢。我屌佢老母臭閪,我係食到一半已經想走,因為覺得自己似係見緊工多過識緊朋友佢最後仲要問我有冇讀大學,我話冇佢即刻變晒樣,但依條友其實自己都係讀城大乞食科
mc咁紅唔得啦
搵d萬零follower嘅台仔應該有效d
搵個fuck boy先得
台仔都好多fuckboy的
要注册都係scam
標題打咩 好多時都冇人理
不如你講你標題係打咩啦,抄人答案就冇用嘅,到時我打左標題出黎 個個都抄最後咪又大家都要諗過個新
我唔覺得佢有放個心係任何人度…而且係佢拒絕見面,個女仔仲要約左2次都被男方拒絕

佢話擔心見左面會影響the good online chat,同時又話「maybe I just see her as a friend」車如果真係當純朋友咁傾,有咩好擔心見左面會唔會影響啲咩

我覺得佢只係enjoy 匿名時有人日日text佢,俾到掛住佢、鍾意佢嘅疑幻似真曖昧感覺。

但一講到換相、見面,佢就縮沙。其實邊個同佢傾、對方係咩樣,佢都唔在乎,反正佢只想大家匿名無止境text落去滿足佢自我感覺良好
咁係樣嘅問題
樣嘅問題一律建議quit app
Quit完仲點識女
係呀…只不過件事變左係online,但唔代表有減輕傷害

佢係patient到我分唔清佢係怕醜所以唔敢換相、見面,定係純粹貪過癮覺得好玩地亂flirt。而且佢一直present到自己好乖,但上段感情經歷唔好所以需要好多時間。
不過時間耐左,會覺得呢個人其實只想網上flirt 玩曖昧遊戲but nothing more than that

我見佢都表現得好似幾鍾意我成日搵佢,以為佢係有興趣想將呢段情感慢慢轉移到現實,但依家諗返佢只係純粹鍾意匿名時有人鍾意佢嘅感覺,可能令佢覺得自己仲好有魅力,唔知啦

Btw 我地又唔係傾幾日就flirt個種,呢種一聽就知玩玩下。我地係傾左1個月左右先開始慢慢曖昧。同埋佢又標榜自己唔亂拍拖,我就以為佢好乖,以為佢flirt得嘅話都係認真flirt,而唔係為flirt而flirt。佢有話佢想了解女仔嘅性格多啲先諗下一步,我當初真係蠢到豬咁,真係想了解一個人嘅性格又點會只同人齋text,應該晨早約出黎了解啦!
放棄識女
就算標題一樣,傾落個人性格都唔同 呢樣抄唔到
講「需要多啲時間」一律當佢talk shit
學習過程嚟
我喺現實炒過鑊甘 所以再玩app都已經有防備

真人都可以做時間管理大師,何況text
呢啲縮沙嘅應該只係搵人攝時間解悶
好大機會根本就係人地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞