一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
係Hmd 想funny d,打樣似Kenny Chan冇人禁
去點Dimjack 試下
唔好打甜野你留意下就知好多女都係走甜,身高體重興趣梗加都唔洗打,呢啲傾得埋岩嘴型就會知,對你冇興趣嘅你打哂成條list出黎都冇人會睇。

所以你打你想搵啲咩人比較好,例如你想搵靚女嘅,你直接打搵靚女傾計做朋友隨緣咁仲好

最重要唔好一黎就打搵女朋友,呢啲太大壓力,你打隱晦啲咩隨緣 隨心 呢啲仲好橫掂溝到後啲女都會自己對號入座
想屌閪就乖乖地學下點溝女啦,好多女都係睇feel岩feel既會想做你條女,小小岩feel同你搞野係冇問題的,你床上技巧好就會肯做你SP 教你點起標頭冇問題,橫掂起標題只係基本功。

標題只係第一步,點樣同佢文字傾計,點樣電話傾計,點樣係文字或電話傾計巧妙地溶入flirt野。而又唔覺得你狗公player又flirt到佢入心

即係有啲人好擅長同人開心咁傾計,唔會感受到壓力。有啲人好擅長同人deeptalk,每一句都可以令人地喊撚到變豬頭。

有啲人好擅長引誘人地傾淫計,即係個種係引誘到而且淨係文字都已經令人有畫面個隻。有啲人又好擅長點樣同人幽默地傾學術野正經野

你要自己思考下自己係邊類型人啦,因為我同巴打你唔熟,我冇同你傾過計,唔會知道你係擅長點同人傾計或者傾計時會傾咩。

文字或電話傾計後紙上談兵後,出黎見面係點樣,點樣既身體接觸會令女仔唔會反感。點樣可以有下文。

不過對你自己有冇feel呢啲野就冇得變既係有就有冇就冇架啦。同你身高樣貌一樣。但溝通傾計係你可以用努力去改變到嘅,當你冇樣冇身材。你就只有努力學習點樣同人溝通呢啲技術

所以傾計聊天真係一個學問黎,最緊要唔好驚,多傾多講多fail,慢慢你就會變成一種咩都可以傾到幾句,但又唔比對方發現到你其實咩都半桶水既人黎。

同埋唔好怕溝唔到女。溝唔到女好正常,冇人係百發百中,我自己以前係玩啲冷門交友app個pool冇hmd咁大所以先練習到點樣用one shot one opportunity去吸引個女仔繼續同你傾計落去,始終有得繼續傾計先可以有機會繼續溝對方架嘛。但係,當你覺得你同對方關係唔對等,即係你沉佢未沉,你再努力多一陣間對方都不為所動時就得斬欖走人啦,唔係好容易做兵架。
巴打 可唔可以教我點先食到女
正解
就算搵認真對象都會想相處嘅時光fun and light
放工後都成日deep talk會好累

唔覆單字算好了
巴打你平時同我朋友係點樣傾計?
其實即係分享 生活小故事啲女勁鍾意傾呢啲 冇壓力又似朋友咁傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞