一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
無人開post 我開
極度唔建議玩交友app課金
靚既唔使課金都大把match
唔靚既用儲下課金錢整下容都可以大把match
總結:你的外在如何 你的match數也必如何

一人幾個交友app識人嘅經歷 (5)
https://lih.kg/3418166

一人幾個交友app識人嘅經歷 (6)
https://lih.kg/3425123

一人幾個交友app識人嘅經歷 (7)
https://lih.kg/3430614

==================
唔記得開延續主題
連登仔:食左飯未?
女:食左
連登仔:食咩飯?
女:麵
連登仔:食咩麵
女:拉麵
連登仔:咩拉麵?
女:一蘭拉麵
連登仔:有冇加辣?
女:冇加
連登仔:點解唔加辣?
女:唔中意
連登仔:唔加辣幾錢?
女:唔過一百,唔講住喇返緊屋企
連登仔:而家先返屋企?
女:食完野未返
連登仔:坐咩車返屋企?
女:巴士
連登仔:幾號巴士?
女:680
連登仔:680過海?
女:係
連登仔:680車錢幾多?
女:真係唔講住喇

連登仔:返到屋企?
女:到
連登仔:而家先返到?
女:沖涼,唔傾住
連登仔:你沖涼用咩沐浴露?
女:Lux
連登仔:哩隻牌子幾錢?
女:唔記得
連登仔:你沖涼沖頭定身先?
女:頭
連登仔:沖涼會捽個身幾多下?
女:一百下
連登仔:你有數住?
女:冇
連登仔:咁你又知?
女:估
連登仔:點估?
女:亂估
連登仔:亂估都估到?
女:唔講喇好攰
連登仔:點解攰?
女:OT
連登仔:唔辭職?
女:唔辭
連登仔:點解唔辭?
女:唔想
連登仔:辭啦
女:OK
連登仔:辭左未?
女:未
連登仔:幾時辭?
女:訓喇我
連登仔:咁夜訓?
女:係
連登仔:仲未訓?
女:覆緊你
連登仔:咁夜仲覆?
女:真係訓
連登仔:仲On緊?
連登仔:掛住我訓唔著?
連登仔:唔好諗太多我
女:好

連登仔:早晨
連登仔:hello?
連登仔:???

然後連登仔就開post話自己係好男人但冇女
留名
完全冇match
咩app ?
時間段係幾長
置頂個d都有玩
咩app多人用啲
期待緊朝早都係8號唔使返工,結果搞到失眠瞓唔到

想講吓我用撚咗好多年交友軟件都識唔到人嘅慘痛經歷
1: 好似講咗句嗨就轉左TG傾,然後又係嗨完就問出唔出去見,即係事前冇交流,我話可以,佢知我住港島,唔記得佢住邊,應該九龍,約我3點上環地鐵站等,我2:50分到咗信息俾佢,佢3點先覆,然後話見唔到我,搞咗一陣佢先話自己係銅鑼灣站,明明時間同地點佢自己講,然後話銅鑼灣過嚟上環,我等到3點20分,佢仲未到,然後我嬲咗話返佢,咩都係你講,冇理由銅鑼灣過上環咁耐都未到,我走人唔見,然後條仆剩居然話我脾氣差,唔怪之得我咁撚老都冇男朋友,我屌你老母,嬲撚到3點半走撚咗佢都未出現,即時block撚埋佢

2:我住港島,條仆街未約見時whatsapp比咗最少廿張相比我話要做我男朋友又BB前BB後,明知我住港島,第一次約見面約我去荃灣,我用左成粒鐘去到荃灣,打電話俾佢唔撚接,打咗幾次都係唔接,然後信息又唔撚覆,結果面都冇見過就浪費左我一個下午同幾十蚊車費,我仲有條仆街啲相,好撚想網上公審

3:用張勁矇嘅相,又係冇交流就約見,我係好撚得閒就應承咗,出到去先發現阿伯嚟,最少60歲,張相同profile都寫係30幾,第二次見識到男人原來都係會報細數。
第一次見識果個係完全唔同樣,我當時淨係知佢唔止30幾歲,但因為真人同相完全唔同,所以我當佢用假相,又覺得問佢年紀好似好冇禮貌咁,後尾食完嘢之後就冇聯絡

4:冇相人士,又係冇乜交流就約出嚟食飯,出到嚟開頭仲正常,食飯期間無啦啦問我性經驗,跟住係咁讚我好靚女,我同佢講呢啲話題好似唔應該第一次見面就講,我覺得唔多舒服,佢好似冇乜意識,淨係問我食完飯可唔可以陪佢行海旁,我自己都係要去碼頭,所以就食完飯一齊行,中途佢問可唔可以拖住手,我話我哋第一次見,我做唔到咁快,佢自己完全冇視我感受,強行想拖手,我縮手佢都要伸過嚟,我即刻同佢講佢咁樣好嚇人,我覺得我唔想同佢再行,諗唔到佢自己居然講咗句「我都唔係咁差姐嘛?」我自己一個人走咗,我心諗你差唔差都唔代表你可以無視人哋反應同反感逼人做啲唔想嘅嘢滿足你自己 之後佢間唔中都會whatsapp msg我,但我已讀不回

以上4個係我玩咁耐最印象深刻嘅壞事件,其他好多係bots叫投資果啲,到依家都係未識到可以做朋友或長傾嘅人,覺得壞經歷真係好影響識陌生人,依家變到對人勁裝甲,基本上已經連最基本嘅問題都勁拒絕回答,更加唔會主動搵人吹水
第三個忍唔住笑左
喺HMD識到個唔伏痴身靚女大波女朋友 大家加油
下次傾一排先好出嚟,最好交換左contact (ig) 唔係假相再出,冇相更加唔好見
第2條柒頭就公開佢啦
頭一兩個

我諗其實有嚟,不過見到真人唔啱心水所以唔蒲頭,都幾撚衰
60歲會唔會太誇
打咩topic?
反主流嘅Topic 代入返女性角度其實一日睇廿幾個差唔多名嘅其實好悶 所以用啲好少人會講嘅Topic會Eyes catching啲
後面講啲嘢都90% on99派吓膠咁 唔好咁認真其實好易對方就會約同對你有好感
利申 見之前啲女都唔知我咩樣 唔係用樣溝女
巴打識波有冇啲topic/派膠例子可以講下
Btw 應該真人樣唔差
講起都癲 LongD咗九個幾月先見真人
佢移咗民玩HMD識我 見大家都係同一個國家先Match
本身都Plan咗幾年移民 傾落先知佢原來同我之後想住嘅係同一個City
嗰九個幾月都係傾電話同Face Time多 如果比驚喜對方都係寫吓卡同Amazon買嘢比對方咁
真係TG咁換相又無喎 一見就Face Time 大家都好老尷咁
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞