一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
唔一定你嗰Type會寫曬落個Topic度㗎
寫曬出嚟我都會覺得伏
試吓唔好用食仔/食女心態識 當識個朋友先 之後傾落咪發掘吓係咪你嗰Type
少撳Topic好公式化嗰啲人
最近HMD係咪全部都係依啲
識依家個女朋友之前同ex分咗手之後段時間見到個ex玩HMD都開啲離地Topic
㩒啲古怪topic有時都有驚喜
9吹~
cmb最近好多伏
坦克? 唔喺太差既,行埋個展都ok掛
睇相幾靚
多sales? 最多喺傾一兩句就ghost姐,再唔喺就幾日先覆
照騙
真係會 HMD公式Topic嗰啲通常都麻麻地
斷斷續續玩咗年幾 IG女神/靚女但唔出名/一般樣都遇過 到依家都仲有傾一兩句
有無諗過你自己都好有問題
又係仔問題?
女無問題?
男女都有問題
因為我自己太毒,我自己都想快啲見真人,見面感覺唔啱就咪曬時間,所以我自己唔會同佢哋講一大堆野先出,我自己問題當然有,但自身資質差係改唔到,因為呢啲嘢係需要人生過程中不斷嘅類積
明明傾得好地地冇啦啦又ghost咗
其實我懷疑自己係吸負磁石,亦唔排除自己資質太差match唔到正常人
係咪你都冷落咗對方?令佢覺得你冇興趣同佢傾?
冇60,都最少50頭
屌⋯⋯我自己唔識分自己樣衰程度屬於邊一級
唔係單方面ga 盡哂力啦 可能有其他仔更加吸引啦
因為我自己太毒,唔會主動搵人吹水,單身總有原因
咁為咗排除要同陌生人熟稔呢個步驟,咪即約囉,一嚟出嚟有冇感覺就知,二嚟有咩問真人好似可以即時知反應,又有啲基本話題講,因為我自己慢熱冇話題,如果要同人講一段時間先見,最終都唔會講到一段時間,佢哋總會搵到更高汁,更有趣嘅人,快啲見完冇興趣咪唔使曬時間?
所以我自己依家已經放棄,識朋友又好識另一半又好,只係有時太灰太孤單寂寞冷會在線然後再提醒自己我唔會識到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞