一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
好多都唔會打電話,一嚟個軟件冇呢個功能,二嚟唔會一嚟就換電話換場地,三嚟玩交友果班男人好多為屌閪,有時一開cam, video call會有條J出現,樣都未見到就會見到佢細佬真係會PTSD

傾電話仲有好多dead air,我連朋友都已經冇傾電話了,應該話我都已經好耐冇朋友了,所以你知點解我話我已經放棄咗,因為圈子同經歷問題我唔覺得有男朋友會拍拖得長
大癲 點睇得切
點解會刺激?我當當日得閒有人陪下我,出完冇畫,唔知你要求咩畫,但我通常都係對方唔比太多表示我會就咁算,即係話唔會搵對方,連文字上果都唔會
做開mon post9,話題唔係冇,係唔多願意同人分享或者講出嚟,即係我如果覺得對你有意思,我都唔會主動去了解你,主動去接觸同搵你咁,因為我覺得我自己堅持唔到果種慢慢咁融入人群果種感覺,覺得同人熟咗就會有千絲萬縷嘅關係果種依賴感,因為去到一個點唔係你離開就係我離開,有種消極睇法係既然結果都一樣,why bother?果種未試先放棄嘅感覺
星期六買咗旗
咁30頭即係點?性格基本上唔止到34先決定下半生,我覺得性格由十幾廿歲已經決定咗人生,當然你會話因為十幾廿歲仲未出社會,所以會慢慢改變,但睇返我有真係主要嘅性格都冇變過,只係更加了解點解自己會有咁嘅決定同諗法
呢啲都有,如果唔係我點可以自己一個零社交過日子,我所有興趣同活動都鍾意自己一個毒毒咁進行,呢個係問題所在,我有事冇事唔會搵人講嘢
因為對方識咗冇耐
有啲都想出完繼續約
中伏其實咪就係果幾個鍾頭同對方相處,通常見面都係飲杯咖啡或者食嘢,最多咪蝕埋餐飯錢而已,我自己因為少出街食,所以就當係有人陪試餐廳咁,如果果期冇乜錢就會去譚仔果啲當同同事食午餐咁

可能我個人比較大危險意識,所以即約係全日行程果啲我通常都會拒絕,去酒吧去夜街果類都係。。。所以某程度上都知自己有咩問題
無所謂啦
咪當識個朋友
岩咪嗨唔岩咪bye
可能都係睇咩年紀同外表,果啲所謂女玩交友apps係easy mode對我嚟講根本就係myth嚟
咁可能妳試下係度約巴打就會係easy mode
點樣揀真係回邊一個
所以咪得D垃圾揀
然後怨天怨地話得d低質狗公媾自己
睇到都無心機
我反而中意電話多過text
男仔主動就唔cheap?
寧願要面子都唔要機會
打咁長,其實一句講完,你害怕失敗。所以無勇氣踏出第一步,咁樣就算得唔到,你都可以話係你無做,所以得唔到,而唔係做完然後失敗。
咁玩goodnight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞