一人幾個交友app識人嘅經歷 (8)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
我應該已經無玩一個月左右
唔知宜家係咩情況
女生好像真的容易99+
我兩小時就99+了
Hmd
Omi係咪要貨金玩會好d
我見有人like左 不過要貨金先match到
冇廣告人流少
成日玩 女朋友比我用佢相玩添
啲invites多撚到撳唔曬
我照報真實年齡, 琴日 hmd 識左一個細過我嘅… 佢講左自己幾歲先. 我同佢講明我大過佢
30之後都有嘅 不過個Topic勁離地姐
要對佢好但佢可以對條仔唔好 要有車有樓 事業有成 可以養埋佢 家頭細務又要條仔做埋嗰啲囉
出街要條仔比曬 身高要180up 大隻
無依啲就會屌條仔小家咁囉
明明都有經歷唔好動真心 當識朋友就算
但俾人ghost 真係好唔開心
咁我過左deadline 了 不過好多知我大過佢都仲有傾落去
屌 真係有 唔知係咪同一個

雖然換過相唔差 但勁有自信好煩

話其他人已讀佢就屌哂鬼 開埋po話要死 殺哂啲已讀佢嘅人 痴撚線
我見omi有成10個like 但要課金先睇到 係咪真事黎
佢其實冇玩開交友apps
不過早幾年佢有次手痕想體驗下就玩左兩星期
點知佢match到個男仔咁岩失戀 事業又唔順意
個男仔同佢呻左好多唔開心
我個女仔fd知道佢喺中環一間coffee shop做咖啡師 佢就特登去左間舖兩次 但佢冇話俾個男仔聽係佢黎 重點係其實我朋友對咖啡因過敏 一飲完就會頭暈作嘔手震出冷汗
埋單嗰時仲同個男仔講好好飲 希望默默俾啲鼓勵佢
點知去左兩次之後個男仔有日喺app問佢話佢係咪有黎過 話感覺到係佢咁
我fd認左之後都冇再點聯絡 畢竟佢一開始只係想體驗下 冇諗住識人
嗰次之後再過多一兩年 有次佢地喺巴士相遇 嗰次我個fd岩岩俾佢條仔呃完 一個人喊住搭緊出尖沙咀諗住行下海邊散心 個男仔喺嗰程巴士到安慰左佢一段時間
不過之後都一樣冇下文
我女仔fd話其實之後想多謝個男仔 不過已經冇左佢聯絡方法

課完match到2個已經要還神
應該真人黎架喎
我見佢好似係認證左既account
咁你未課lo
百幾蚊
冇錯
就算係出左2-3次都唔代表d咩

你只係十幾個後備之一

keep住一個唔上心玩
就實得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞