[威士忌5]新手去whiskylive 任飲入門款飲到嘔

982 回覆
33 Like 2 Dislike
尋日由 Caol Ila 徒步去 Port Askaig

其實路程唔遠 800米 不過上斜落斜 風雨飄搖再加湊住個細路女 都唔係咁易

終點在望

天氣好似好差, 湊住小朋友都係唔好飲咁多
買幾支好野返黎一齊飲啦
新手留名
尋日由 Caol Ila 徒步去 Port Askaig

其實路程唔遠 800米 不過上斜落斜 風雨飄搖再加湊住個細路女 都唔係咁易

終點在望

天氣好似好差, 湊住小朋友都係唔好飲咁多
買幾支好野返黎一齊飲啦

唔緊要 皆因個小朋友係我女朋友 巴打有心
聽日去北海道

冇乜點google whisky bar
一切隨緣

直航 定 東京轉機?
東京轉機可以再戰一次
白馬王子
白馬王子

Laga啊
隻杯係join團送嘅?
蒸餾廠係咪平日都可以入去參觀試酒定係有特定開放日
白馬王子

Laga啊
隻杯係join團送嘅?

是的

間間唔同 深度團最好book 定 入門團好多時walk in都ok
日本廠另計

間間唔同 深度團最好book 定 入門團好多時walk in都ok
日本廠另計

補充翻 如果只係去souvenir shop 好多時你同店員吹下水 問可唔可以試 都會有得試

日本廠另計

walk in余市
渣車 由小樽去余市

個景幾靚
渣車 由小樽去余市

個景幾靚

聽講余市雪景無得頂
想問下邊度網上購酒比較平
想問吓杜拜機會買威士忌平唔平呀?
想問吓杜拜機場買威士忌平唔平呀?

日本廠另計

walk in余市

用shot glass比人飲,感覺好差,免費?

日本廠另計

walk in余市

400-600yen

算係咁 個尾真係有d炭味

但冇20yo

日本廠另計

walk in余市

400-600yen

但冇20yo

炭味?

日本廠另計

walk in余市

400-600yen

但冇20yo

炭味?

直火燒
我下個月會去日本,廢事去到搵唔到d正野
而家打算上網買完之後寄去酒店
各位巴打有冇咩網好介紹?
渣車 由小樽去余市

個景幾靚

聽講余市雪景無得頂

咁就唔知la

落雪唔敢渣
想問下邊度網上購酒比較平

facebook
你想買邊d 先
我下個月會去日本,廢事去到搵唔到d正野
而家打算上網買完之後寄去酒店
各位巴打有冇咩網好介紹?

信濃屋?

巴打可以望望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞