[威士忌5]新手去whiskylive 任飲入門款飲到嘔

982 回覆
33 Like 2 Dislike
琴晚飲多次m10 cs草字
都係正字好飲d
新手落bar想試飲可以點order
新手落bar想試飲可以點order

叫bartender推介

熱撚到

熱撚到

聽日打風就涼LA

魚魚

好出色
nosing好細緻嘅peat,oak,fruity,奶油
入口順但好夠力,甜身,jasmine,微梘,唔會太過火,但有返bowmore嘅風格
呢支1988好似支3.247,不過支1988 finish長加甜,支3.247就中長finish加微苦

支1988就29年bourbon,支3.247就26年單桶,冇寫咩桶,飲完支1988我都幾肯定支3.247係bourbon

好出色
入口順但好夠力,甜身,jasmine,微梘,唔會太過火,但有返bowmore嘅風格
呢支1988好似支3.247,不過支1988 finish長加甜,支3.247就中長finish加微苦

支1988就29年bourbon,支3.247就26年單桶,冇寫咩桶,飲完支1988我都幾肯定支3.247係bourbon

呢枝幾銀係邊買

好出色

呢枝幾銀係邊買

成支就Dfs
不過唔知仲有冇貨
一枝$3xxx

好出色

呢枝幾銀係邊買

成支就Dfs
不過唔知仲有冇貨
一枝$3xxx

實無貨,已被秒

好出色

呢枝幾銀係邊買

成支就Dfs
不過唔知仲有冇貨
一枝$3xxx

實無貨,已被秒

上海北京機場應該仲有
留肚等whiskylive

轉入直路倒數!

轉入直路倒數!

小弟到時有d free drink
留明

汝巴

汝巴

唔好expect有乜特別

都係普款野
冇free 既話
搵我 整shot 同我吹多水law
屌你 星日唔好打風呀....

打風應該會改期掛

打風應該會改期掛

改期唔知o個日得唔得

打風應該會改期掛

改期唔知o個日得唔得

master class果班鬼佬,會唔會改唔到期?
btw 如果要退錢,應該會攪到出關公災難,
(whisky magazine果班人咁嘅做野效率)

打風應該會改期掛

改期唔知o個日得唔得

master class果班鬼佬,會唔會改唔到期?
btw 如果要退錢,應該會攪到出關公災難,
(whisky magazine果班人咁嘅做野效率)

應該會 改哂本土友
過幾日落ginger,有咩要注意
無晒set係咪要單叫

唔會無曬set既
見太忙咪唔好叫set,唔知飲咩亦都可以叫bartender推介。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞