[月經] iOS集中討論區 (228) iOShit 17 beta尚算流暢

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
得閒都要關注下弱智人仕嘅

見到啲人醉我醒,乜都唔知而衝出黎柒果啲真係會忍唔住。

不過唔會再幫人教仔嚕,人哋鍾意柒就俾佢柒,我又冇錢收。
台灣最廢3C YouTuber
但又同時可以俾Apple同Samsung邀請去總部參觀
嘩屌睇相衝得過
廢老味濃,飛住嚟睇一陣頂唔順
有人用緊scan身份證智能晶片嗰部機 以前啲人話深圳地鐵過嗰部安檢機個apple pay係咁彈出黎
唔知關唔關ios 事
我用telegram post 任何youtube twitter link 都無preview
得條link send 出去

上網搵 喺telegram 有個webpage bot
用完一樣無反應
好多人睇佢都係為睇OLI
唔係為睇佢本人
咁樣15 pro max 要買藍色了
蘋果妹幾好睇
你中國人叫人買蘋果做咩,緊係買中國自主研發嘅華為啦,仲有叫咩JD叫京東啊
見到thumbnail已經頂唔到
同而家有咩分別連裸跑都冇分別
係囉,垃圾iphone癡那製只啱你哋ifandog 我只用非癡那製嘅samsung 或sony 記得今晚去含癡那kmt郭台銘喇
裸開跑就知依家嗰條邊幾咁痴指紋令到部機唔好揸
跟機個country code 有唔同,有啲feature 除咗認setting region 之外仲會睇跟機個code
近年新色去store睇吓就算
都係揀返銀/黑,易襯殼
https://www.youtube.com/watch?v=diUOdC2tYzM

Linus講完 又覺得iOS 17幾有用
你收收皮啦,柒左就柒左啦,仲係度撐
佢唔係柒佢係認真的
想換電話
想問其實機過機同 iCloud 過邊樣快啲?
係咪2個方法 啲app都要重新登入過?
Block咗佢算啦

今日發現咗好得意嘅嘢
我發現喺Find my 度見到我嘅Sony Wh1000xm4
一開始以為bug
但拎出街個路K竟然跟到我(個Airpods Pro擺咗喺屋企)

不過就唔係即時,要隔一段時間先update度
應該係用iPhone bt連接,而iPhone 就射個路K上find my
有少少無謂

唔係無聊改個AirPods 名叫WH1000XM4
傻鳩真係傻鳩以為自己好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞