[月經] iOS集中討論區 (228) iOShit 17 beta尚算流暢

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
有時分po 都解決唔到問題
係風氣問題
有時問啲野原來人地講過又俾人屌新會然
心諗日日mon 住你個po 咩
想答咪答 唔想答屌乜鬼
香港再有多啲咁嘅人,香港實有救啦

唔知最近香港發生咩事,定係我冇咗啲記憶唔記得
成日見到啲人歪理當正理,仲愈嚟愈多

同我記憶中嘅好大出入,究竟發生甚麽事
成日網上見到或現實見到都諗點解要咁做
LiveScore 個Live Activities 都係唔夠FotMob 好同都幾多bug
FotMob一有我就無用livescore
FotMob個live activity呢一次upDate都唔會一陣就無咗, 可以keel到一場波
FotMob 之前係會突然間就唔再update 場波
Fotmob 本身都係football 最好嘅app
我見有5個size, 有得試size 嗎?買錯就
冇得試,睇你用Apple邊個size,就買返邊個size
本身beta 3 D 電同熱都OK
DKLM beta 4 又熱撚到仆街
同意
有無人買左LDOCE PLUS?
最近突然係app store搵唔返個app, 連係 Purchased入面都搵唔返個app
買完個app居然download唔返
FotMob仲要唔要開background refresh比佢先可以做到Live activities?
岩岩Agoda book咗酒店但發現冇得加入wallet
想問下係咪冇得加好耐
反映想問加黎做咩
純粹keep開想繼續keep起旅行d野
有無人試過用the club積分去csl買手機殼?可唔可以咁做?
可以,試過。
dllm
係街上連登熱到煎蛋
Always on 開唔開好
屋企開
唔好開,啲5G,always on,promotion 120Hz新功能好食電,我全部熄晒佢當舊機用
前日無啦啦叉唔到電 去到Apple store死話人因
為 我用原裝線就咁充電 冇跌冇撞都話人因為 話入邊有機會 可能氧化 使用不當部14pro max 買左半年咋點部署
已經有好多燒mon事件
我驚跌花部機 所以我會鎖入夾萬
係app book完確認果頁仲有得加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞