[月經] iOS集中討論區 (228) iOShit 17 beta尚算流暢

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
apple: no one can access your data (except me)
呢對似係想打Android市場多啲
應該冇衝突

不過同價位有Sony XM5
好難打
點解而家部iphone 收線會啫啫啫3聲咁撚柒on9
https://youtu.be/jOTfBlKSQYY
好撚癲喎 Apple好似無試過買起成首MV?
用家問題
利申 用家
就出15先sell 14
條片好似得1080?
可能岩岩upload未有2160

但今次apple真係第一次同明星合作 好撚癲
睇嚟下重本打三星想攞返多啲market share
之前ApplePay宜家又NewJeans
近排記返帳mark 下expenses
money pro 個app到而家都冇lockscreen 同desktop widget大家有冇推介
呢件事都幾唔apple
係咪14系列真係賣得唔好所以要救亡
Airpods遲下又有新功能加入,咁應該今年唔會出新airpod
大眾唔追開手機的話其實都多人買舊款
日本銷售數字都見
keep住賣廣告都合理既
賣廣告唔奇
但搵明星賣廣告就奇
竟然兩條都係冇4k/2k
可能係人哋俾錢Apple
Apple點會貪呢啲細公司嘅錢去影響iPhone branding

Apple俾錢

韓佬啲廣告真係愈嚟愈直接
之前cocacola就New Jean成隻cocacola媽屎打
IVE成隻Pepsi歌
宜家又iPhone

話時話,拎住iPhone跳舞果吓有啲好笑
ProRes容量大執又要時間, Ren又要時間

其實Apple啲廣告片都係1080P
佢唔係順便sell action mode cinematic mode?
都唔整埋
雖然唔係fans但係見到條片起格頂唔緊
Shortcuts 有嗰automation係transaction
可以研究吓
唔係
6s已經有perfume
yt premium 有個 1080p premium寫話高d bitrate
原來係幫埋youtube賣 最近加咗價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞