[月經] iOS集中討論區 (228) iOShit 17 beta尚算流暢

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
有bug
食電倒水
lag
風乜趣啊,唔想俾CD ROM知都唔得

對上先有個Comment先話全部都用唔到
宜家我睇仲係零負皮全正皮

定係我要幫佢哋試埋中資銀行app先有正皮
屌我都唔撚用中資

有時我見chok巴打啲正確嘢,我認同嘅
但啲高登仔都係全負皮佢
算啦 睇開啲

Internet karma 唔值錢嘅
我覺得internet karma唔值錢係一件事
但鳩俾負皮真係好影響個討論風氣

公海都算
圍爐區都咁其實好難有嘢傾落去
定係佢哋覺得全部負皮會拉低個post嘅engagement

一個一個負皮少啲恆心都做唔到
做bookmark打算遲啲追返post都唔係咁啦

R撚爆頭都唔撚明
16.5.1c上唔上16.6好?
電量有無差到?
講全部用唔到但正皮係因為廢事大家係咁問 一陣上完用唔到又屌鬼嗰啲
16.3打後是但上 都係屎
覺得咁比細機真係有啲慘

beta啲人成日入黎話上左beta用唔到乜乜乜咁叫春
咁呢啲測試版未係正式野用到係你好彩嘅啫
battery health就仲on9 消耗品都唔知有乜好講
大佬呀咁你會唔會日日度著隻鞋底然後屌今日又行蝕左1mm喇咁先

但大細機真機偏好黎
只係有啲人覺得細機係窮撚又想平又想部機勁但明明用嗰啲人都唔係咁諗
利申細機撚

btw負皮咪由佢 反正都係啲人敢怒不敢言或者駁你唔到
上咗17

冇bug, 亦都唔覺有咩新野

set 咗contact photo 但冇人iOS 17
聽講15要加價點算
原來itunes pass 冇得check record?
搞到我而家唔知icloud 同subscriptions 扣緊邊度錢
payment method 得信用咭
itunes pass 仲有$1000冇理由架
airpods pro 粒lin 斷左 有咩非海綿推介因為易污糟
照買
樓上巴打睇開啲
冇必要因為嗰幾個負皮唔開心
我用開spinfit
唔建議為咗啲正負皮而影響自己想講出嚟嘅嘢
係食電就食電 細手鍾意細機就鍾意細機
希望只係加大個上限 GB 唔係加啲 base model 嗰啲
正解
我喺呢度咩都照講
由得啲負皮狗連自己點諗都唔敢講淨係識負皮
扣款email 度有機會睇到
Apple Receipt

APPLE ID
xxxx@gmail.com BILLED TO
MasterCard .... 0xxx (Apple Pay)

仆街可以點轉
設定>apple id >付款與郵寄
買aapl對沖
1. 根本冇人care大細,價錢>大細
2. 當正式版用又接受唔到啲bug
3. Battery health 跌咗幾%係咪會爆炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞