Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
女女唔係鐘意用iphone咩
咁有咩用
最撚煩係AI聲嗰堆
要你個whatsapp係測試版先有 不過唔建議裝 有嚴重delay 反而唔裝用番電話通知做到即時 裝完有whatsapp收到隻錶完全唔識響
朋友話佢個 Samsung pay 啲卡突然間用唔到,要逐張卡重新認證返

係咪金管局啲濕鳩政策
應該係。岩岩轉左機要用銀行app先可以加返卡去Google wallet(淨係得Google wallet揀),
Samsung pay應該加唔到
冇得搞 啲AI聲好多明明係本地電話黎 連所謂嘅實名制都stop唔到 唯有睇下邊個app嘅社群回報得多 小熊block到30%左右去左留言信箱
我女女係Samsung派的
佢俾我推入坑之後公司俾部14pro佢
佢嫌唔好用
預新機9月先賣街 2個月後嘅事
可能嗰陣會減?
我可以講,buds pro 係好野黎
女女用samsung真係好正
唔知會唔會出埋GW6,想用 wear os4
用左好耐garmin想轉下會
應該有齊tab/watch/fold/flip
buds+仲正 聽足全日都唔會冇電
我完全估唔到會無WhatsApp,我諗住買黎工作用,隨時收到信封咁,買左先知無 不過好彩開通知都叫做收到信息
用過fold2, 但內mon一年就壞左 廢事整出部s21u用到而家,見佢就出fold5,如果spec吸引應該會買
其實都可以覆到啲罐頭reply嘅
用唔到應該係Whatsapp問題 佢啱啱先做到真係多裝置同時登入 要放落watch os度應該仲要啲時間 你如果真係好想裝落錶度用whatsapp 可以join測試版 不過會食電同成日唔識響 唔知關唔關我隻錶係藍牙版冇連wifi事
渣打里數卡照樣回現金回增?
csl有淨機7500-750,換邊部好?N20U用家
你嗡乜?
「開心購物節 - 食玩買返晒來」

手機折扣優惠券 (價值港幣 750元) 條款及細則: 1. 此電子優惠劵有效期由即日起至2023年8月31日。 2. 此電子優惠劵適用於任何一間csl專門店及1O1O Centre換領。每個AR Lens用戶只可享用此優惠一次。 3. 此電子優惠券每日名額8,000個,名額有限,先到先得,額滿即止。如欲享有$750淨機折扣優惠,客戶必須出示此電子優惠券並購買指定淨手機金額滿$7,500或以上及以指定電子支付方式付款,指定電子支付方式可能會於活動期間有所更改,詳情請向店員查詢。 4. 此電子優惠券只適用於購買指定產品並以全數付款並不設找續。 5. 此電子優惠券不可與其他優惠、折扣、推廣、電子禮券、禮券或信用卡免息分期付款計劃同時使用。 6. 此電子優惠券不可轉讓、兌換現金或其他產品。 7. 此電子優惠券如有遺失或過期,恕不作任何補發安排。 8. 如本條款及細則之中、英文版本有任何抵觸或不相符之處,應以英文版本為準。 9. 如有任何爭議,CSL Mobile Limited將保留最終決定權。
滿 7500
仲以為你話 “淨機 7500” 唔知邊部咁筍
到底三叔D錶幾時先可以用到八達通
可以暫時唔洗諗住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞