Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike

Samsung Galaxy 手機實用功能/最佳化技巧
https://docs.google.com/document/d/1LxbaYQMVDx14yeKrTv45v2pa623TpX4d_7gp0mC7Yd8
白卡勿入

介紹返手機台嘅過街老鼠 人稱白卡

唯一各大品牌集中帖不受歡迎人物

Profile:
https://lihkg.com/profile/255744

站務台:
強烈建議admin永久封鎖會員 任何淫#255744
https://lih.kg/1958035

$2000 買watch 5 pro bt 抵唔抵
仲煩緊定係等埋月底watch 6 classic
不過應該冇咁平
咁點算呢,要搵咩鏟起個光固mon貼好呢
咁點算呢,要搵咩鏟起個光固mon貼好呢
有無考慮問下賣家咩事
正常應該唔會硬到可以碎開
咁我問下先
好心快撚d 出tab s9
等tab用
lm
有啲牌子係咁。都無乜方法只可以逐忽逐忽mit出嚟。
所以大牌子都重要, 特別係TAOBAO
上星期開始小鴨幹線更新資料庫又有問題, BLOCK唔到廣告電話

現在用番小熊來電算
預8月-9月啦~
我係2個app一齊開block 點都block到
唔需要啦~
只用細size
S7 冇出amoled 所以忍手冇買
S8 忍唔到買左
而家S9又出OLED 想喊
一年一換
有冇ching 試過用s23 加usb type c hub 加hdmi 連smart tv 做screen mirroring ?
發覺用到4k120hz既hub 同線最後都係得30hz
有冇人知點解
galaxy unpacked 唔係727咩?
黐住個mon但係碎咗?
一發佈即賣街?
冇碎,係meet出黎時就會一小一小塊咁碎出黎,但又好難meet出黎
之前父親節出機送果部tab都幾垃圾下
本身諗住當孝子機比老母睇小說
但我開機玩左1分鐘已經覺得唔係好對路
實際到左老母手之後佢仲問番我點解部機咁廢
ANDROID TABLET真係唔敢太貴
搞唔掂個TOUCH 佢唔似IPAD咁操作 成日因為隻手HI到誤按某啲FUNCTION 佢唔識分 係唔係TOUCH定手指揸實部機
反而我會想買靚 android, tab,
因為file system同自訂性好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞