Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
【淘宝】https://m.tb.cn/h.50frKXf?tk=WDbYdG2AzKD CZ3457 「闪魔适用三星GalaxyS23Ultra钢化膜S23手机膜S22Ultra全屏高清23+保护21U曲屏22水凝20u防爆全胶UV防窥ar贴膜」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
S21 FE 256 RRP: HK$5,598
諗緊等埋月尾發布會 可能edu出s23之後賣s23u
我應該都係呢隻,不過唔係玻璃咁硬,但又未去到用手指一劃就有痕
錯漏百出嘅所謂爆料
2000買全新美水,s20+或note 20

比女朋友好唔好呢,邊部抵啲,不過note20冇120hz mon,但款霍啲

佢宜家用緊a52s,叉電位間歇性叉唔到電
電又倒水,
女朋友唔追求新款,有諗過買s23+但佢唔打機,用落應該冇咩分別

但上述兩部點都好過a52s啦,mon同相機,cpu都好過a52s
有 之前明明出左QR Code 冇cap到 今日㩒番入去冇左
轉銀行啦 轉os 或者轉過個腦
女仔手細好似s好啲?不過小心mon可能會出綠線
21fe 原價都要5000幾
s21 fe都唔會有人原價買
除左s20fe, 之後出既fe都係搵水魚
雖然S20+係部好機
不過都唔好買部咁舊嘅機啦
係note7 FE
有新買新啦
你可能出錯貨
用8gen1都賣5k我唔好買番s22
係咪仲有一層保護膜未撕落黎?我都試過7左最面個層未撕
要送就咪孤寒,要孤寒就咪送
估$5k,太高又太近S23
我用緊A52s點解冇你女友部機問題。。叉唔到電有唔試下換線先

電倒水我未試過,不過間中有d update會令到待機用多咗電,通常下個月fix番(可能係Google play system update問題)
https://www.vtechgraphy.com/review/samsung-galaxy-a54-5g-%E8%A9%B3%E7%B4%B0%E8%A9%95%E6%B8%AC/

想平嘅可以博下A54(留意冇咗3.5mm),雖然呢個group有人好反對exynos,但係評測A54唔輸比A52s,可能相機仲靚D
S23u 用唔用到玻璃膜?玻璃膜用唔用到指紋解鎖?
問左閃魔cs一大輪,佢話s23ultra照燈既都係得軟膜wo

下層就話有2塊1半1半既姐,
但外層上面既話,唔係得呢個咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞