Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
edu store
price 上面果堆賣s23 ultra行 7k幾信唔信得過?
唔好
邊到抵買冇edu store唔知幾錢
部tab 又唔想要
edu,係度招巴打借個email你買
edu around幾錢左右?
s23u,256gb, 82xx
咁都ok 既,不過要麻煩人借email
第一次入黎應該都難搞,我搵下有冇朋友借先,唔該你先
其實Android有咩好嘅免費漫畫app? 要play store有唔想裝apk
webtoon
想問大家部FOLD4 係咪咁?
用左半年好似有D唔同
平唔哂?

同埋係咪可以去三星都換入面呢塊野已經少用內MON 都咁
入面塊貼可以預約去門市換$200幾
我係Price 間深之都, 間基石國際公司, 買左23U UV 玻璃贴 買+貼埋都係$100, 重要用到超聲波指模
想再問埋包唔包部tab?
頭2次好似係免費
送TAB果期已經完結左, 而家買S23ULTRA 256GB, $8243, 送以下:

👍高達36個月免息分期
💳 渣打卡:高達10%現金回贈 【條款及細則】
✔ 送ITFIT 三合一多功能無線充電板 (特別版) (建議零售價:港幣$798)
✔ 送Galaxy Buds Pro 智能降噪耳機 (建議零售價:港幣$1,698)
✔ 送ITFIT 穿戴式 SoundBar (建議零售價:港幣$738)

✔ 額外Trade-in回贈高達HK$500
✔ YouTube Premium 4個月試用優惠
都多野送
巴打你真係好好人,我已經問到人拎edu email
WELCOME

今期送既野仲吸引,

我買果時係咁↓
原本BUDS LIVE->而家BUDS PRO
原本掛頸風扇-> SOUNDBAR

soundbar 好柒下,風扇實用d
又岩
不過有BUDS PRO同3合1充電板已夠做
膠貼入塵基本死亡
我唔係我係貼果時手疾左一下
純氣泡未硬果陣可以刮卡推下佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞