Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
e.g. #493
-.-
想問要整幾耐
我都試過,你並不孤獨
你都答得幾好人
痴完閃魔照好晒燈,點解係軟既
屌on9點解會咁

用手指刮得出痕
個膜係軟架wo照完之後都係
閃魔果邊叫我搞退錢
想請問吓有冇方法可以用螢幕去鎖機?
用緊s10, 去完街返黎發現個開機制唔見咗,原本諗住下年先換機㗎嘛
進階功能->動作與手勢->輕觸兩下以關閉螢幕
多謝大佬
今年部s23唔啱手形所以冇換,期望下年嗰部
welcome
s24應該都係差唔多形狀但係
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/221863/1
Galaxy S23 FE 傳有兩個版本 香港版或採用 Snapdragon 處理器
港版或配 SD8+G1
在歐洲等市場發售的 Galaxy S23 FE 據說編號為 SM-F711B,採用的是 Exynos 2200 處理器,並搭配 8GB RAM。昨日有外國媒體報導指,於美國上市的 Galaxy S23 FE 編號為 SM-F711U1,於跑分網站 Geekbench 顯示的配置則為 Galaxy S8+ Gen 1 和 8GB RAM。值得一提的是,香港上市的版本通常與美國採用相同處理器。

要清死貨?
如果8+g1行貨賣3k5嘅話非常吸引
佢包裝都係寫柔性
閃魔係有冇照完燈就硬化到似玻璃既貼?
望住A54個價就知23FE冇可能賣3k5
如果係真嘅話全線A系個價應該會閪冧
有冇人喺samsung wallet成功攞到動漫節免費飛
點解㩒完之後優惠券里面無張飛既
8gen1唔打機其實都唔算差啦
唔係光固貼就係咩 我照完似一張超薄嘅玻璃貼
渣打卡係加唔到入samsung pay, 打上cs問都唔知
閃魔係咪有好多隻?
你果隻係咪照完燈之後, 硬到係玻璃咁?
因為我果隻閃魔照完燈, 同軟膠貼冇分別, 手指刮落去係軟, 刮得出痕
係 同玻璃貼一樣刮唔出痕
可唔可以比條link睇睇thanks
我可能買錯左
你係邊隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞