Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
其實用藍芽耳機聽緊歌個時look緊fb ig 有聲既片,會斷左播歌,變左播片d聲,可以點解決
八達通自己有出錶
ig右下角校靜音
邊有可能
buds pro見carousel放緊450-550
個soundbar就電子垃圾
巴打邊度鄉下﹐打字都有口音
係得, 但差唔到電,冇得好似switch 咁一邊打一邊差。 ching 有冇計
獨立
如果可以做到同步一張就好 不過垃圾八仔不思進取 明明當年Samsung獨佔流動八仔 大好形勢就咁送番俾Apple 加埋入隻錶好難咩
唔識嘢一問:
呢幾日先發現s23 ultra Bluetooth audio codec原來得SBC,咁係咪買咩真無線耳機嚟聽歌都係冇乜分別?焗用galaxy bud先會好啲? spotify用家
S23U邊幾隻Mon貼比較大路?
嚟緊應該會iPhone 轉 Fold 5
但有冇人知道android 有冇browser 可以好似iOS咁,睇片時可以撳粒制然後幾秒幾秒咁rewind/forward?

對於我睇AV時非常重要
s23u係媒體瀏覽器睇番拍嘅片
當有通知嘅時候會條片停咗一個位,得返啲聲繼續播
有無人有呢個問題?
同埋想問下s23u係咪用唔到 Android auto
支那淘寶閃魔
內置嗰個已經得
全世界嘅交通卡都係咁樣
巴打需要成日左右雙開app多工?

否則唔太建議買Fold
點會用唔到
閃魔光固貼
想問而家用note10+ 個3叔pay八達通已經登記咗消費券
如果買s23u
samsung pay個八達通係咪可以連錢過新機同埋個消費券可以照keep用返呢個acc拎下期錢?

因為當年note8轉note10發覺個交通津貼要重新登記過
電子垃圾
我寧願佢送多一年保養加正常充電頭,呢d先係實用。
不過睇av黎講,上av下j圖又幾過癮
chrome 連撳2下
samsung internet+ 實用功能> 影片小幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞