Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
google上play store 可以down翻
但samsung free 就無
正是 終於無縫更新
16日業內韓國人士透露,三星電子計劃將下月11日正式發布的Galz Fold 5和Flip 5的國內售價較之前小幅上調。 Fold 5的韓國國內出廠價為210萬韓元(256GB)$13035和222萬韓元(512GB)$13782,比Fold 4高出約10萬韓元。 Flip 5的出廠價為140萬韓元(256GB)$8680和152萬韓元(512GB)$9424,比上一代上漲了約5萬韓元。 三星目前正在與三大移動運營商進行最終談判。
年年加價
負優化
fix乜鳩
你唔需要知fix乜鳩
我覺得佢好似之前某個話LG G4影相靚過S23U嘅巴打
電池續航 可以打上一代s22 ultra
裸機手感麻麻因為個直邊 但正常人都有套 所以有套情況下係手感優良
自拍 + 平時影相靚過 iphone
拍片好小用 比唔到評價你
打機 可以較直接使用AC電 唔洗哂電池 我覺得係最好既功能
至於日常使用 我冇lag過 發熱亦好小 夏天出街用黎講我個人仲熱過部機
(但我用light mode)
至於缺點就係8gb ram
雖然有Ram plus 變8+8
但我覺得始終唔係16gb 同 12gb ram 既 level
頂多去到10gb ram左右 算係好過冇
如果你急換 買s23 應該冇投訴
但等得我建議s24 因為有12gb ram
佢係
新account?
戇撚鳩
又講唔出咩問題又要廠去fix
又一個白卡
我覺得佢根本冇機喺手
我喺優惠券果度見到喎
屌我拎完冇左
岸尻你自己慢慢覺得
ram 唔夠既話,係咪會lag機,定有咩其他影響
想問下有冇人搭巴士用s23 ultra 嘟八達通成日失敗?有冇解決辦法...
ram唔夠 只會令你轉去其他app 既時候要重開 CPU唔夠先會lag S8G2 勁咁多 冇試過lag
你係咪用磁吸殼?
勁普通透明軟膠殼,朝早返工搭巴士經常搞一陣先嘟到,平時嘟其他嘢就勁順暢
同我一樣,搭火車又係咁,但係平時去食飯買嘢七仔ok都無問題
S22 ultra 邊間換moon液晶換前鏡頭手勢好
除咗返代理
如果係九巴既話, 可能佢地部機差啲..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞