Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
頭水收割fans 1個月後正常首發價 半年咁上下就合理價
無線1個鐘你dd
貴到飛起,14'拎唔到上手玩,買手提電腦唔好咩
點解唔直接入番錢落張卡到
你去360㩒掣就會入返張卡
渣打太得閒
就係要你班人難d claim 足個rebate 一陣要收年費唔waive 個下 如果唔夠50就bye bye
因為依家有啲電腦都去到16/17寸
佢送既三合一叉電板,我插mac book pro 個牛,三日之後已經壞左
TAB S9咁貴,搞到想買番S8
我記得配件真係有保養
8G1
真係咁嘅價買SURFACE PRO好過
surface pro個idea好好但用落麻麻
利申用過5, 8, Go

8仲要有哂好J得嘅120Hz+窄邊+TB+換SSD都搞唔掂
我部SP4一出即買到而家係容易熱同個MON熱果時會跳下跳下
用到咁耐我真係冇投訴
諗住等埋TAB S9發布再決定買SP9定佢
如果個價差唔多嘅話會買SP9好過
有surface pro 又有tab S系,
隨咗臨訓同去廁所
其他時間都係用Surface Pro 多,
Windows 係自由啲, Tab S 就個OLED 正.
Windows個用法會令你想裝+搞好多嘢
但平板個概念就係手指篤篤下做啲簡單嘢
Surface呢方面係一般
所以我依家用Windows都係買番傳統notebook(touchscreen都冇嗰隻

Tab S9我估就算加價都唔會太貴(除非啲硬件堆到好勁
太貴啲人會直接買iPad Pro
或者真係做嘢嗰班會買notebook
而且windows tablet 到今時今日都仍然係好似windows 平板mode咁一種唔湯唔水的感覺
加上價錢又唔平,效能又唔係特别高,
好似SP9加埋個keyboard,價錢重量拍得住一部windows notebook

exactly 就係要tablet就買ipad, 要做野就買notebook好過
你地check下自己個good lock, 點解我個good lock變左得返3個app既
送個個soundbar 好樣衰咁
有無人諗到幾時用
想問下,送比兒生,3000蚊咁上下係咪得A系列?

上年我4千4到買S21 FE覺得好好用
S21 FE俾仔用 自己買S23
只要你唔好忘記一分錢一分貨就得
有個fd幾年前得3k筆直買咗A52最後嫌部機慢後來用6k換咗部iPhone12之後讚部機好快好順, 我心諗當初叫你買S20+你又嫌貴, 而家我部S20+到而家仍然順過iPhone12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞