Samsung Galaxy 討論區 (255) 依家買S23U送Tab A7 Lite

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
我用左13年ANDROID都想轉換下
IOS動畫同APP質素睇落真係比較好, 加上平MON可以用玻璃貼, 玻璃貼又多廠出, 仲要有無塵倉包成功貼到
UV光固對曲MON黎講已經最好, 不過都係比唔上玻璃貼, 而且冇無塵倉相對易因手殘報廢
CASE就冇咩特別
UV光固易花用冇耐曲mon嗰個位已經起白邊

用家問題, 我S22U用成年金鋼, S23U用左5個月閃魔, 也沒有起白邊, 沒有飛邊, 唔覺有好大花
我用RINGKE FUSION X配閃魔光固膠貼
我想講,你如果平時依賴an機功能性同file system,你轉去ios好快玩唔店
samsung pay 綁唔到DBS
打上去話監管要求
只可用銀行APP綁
samsung pay係咪廢左
點增值samsung pay 8仔
隔離飯香, 硬係覺我iphone 個MON 靚啲, 個MON同塊玻璃近啲. 就算唔係pro都一樣, face ID 已經係最唔反MON 貼既方案
而iphone 就setting 果頁太長, 第一次開account 會想死, 同太安全 (裝免費app都要入Face ID/PW).
有時電腦冇得上網要過file 真係慘過西 (班友cloud cloud cloud, 屌啦)
用過一排iphone, 真係淨係要返回都搞到想丟咗部iphone
仲有個相簿,我真係搞唔掂
想問下dual messenger whatsapp應該要點加sticker, 連登個sticker default入左去main WhatsApp app到
同你一樣感受,好多野都綁到咁撚閪真係反人類
d i fan 吹到backup icluod好用乜柒咁
而家咪又係自打咀巴
A34同a54邊個抵買啲
For老母機
上面係咪唔記得轉account
我覺得A34
老母應該鍾意大mon多啲
不過A34影相明顯再差啲
差咁少,一定上a54啦
係price見到 2500 va 3400
自從之前偷平買過mtk機比老母後
就同自己講以為唔好省個一千幾百
等老母用得舒服D
貪平,打錯字
我幫襯開嗰間$2400 vs $3300
睇下你有幾孝順你老母
個人會買A54
不過A34平$900比例上都平成27%
有冇人試過呢個問題:S23U
前鏡頭自拍後會將個樣自動放大 , 但用人像影冇呢個問題 , 用番普通mode自拍就出事 , 岩岩拎左上去朗豪坊維修部 條友都話第一次見呢個問題 , 要放底1個星期先知整唔整到 , 最on9係7月7號買 過撚左7日 我先發現問題 冇得換機 唉 屌。
網店定實體店?
見佢話網店限定,好似平幾百喎
佢係賣咗部A52喎
3400買A54啦
仲有三嚿水淨可以攞去食餐好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞