當年點解美國唔瓜分埋日本?

418 回覆
10 Like 92 Dislike
講緊北海道, 蘇聯管果忽呀
你去夏威夷要求公投獨立囉智障支那人
日本依家係慶祝黑船打開文明大門
唔係中國變番做大清懷念義和團
美國食過邊個國家?
係支俄先周圍侵略

你睇下你自己寫咩先啦

美國一開始唔食夏威夷既話就本身係獨立國家連公投都唔使搞啦
咁中國係咪俄羅斯隻狗?
至少日本人有民主選舉、有自己政府、可以愛日本國

依家講「我愛香港」都會被國安法
日本投降得快 加上美國唔想打
當時日本太癲
小粉紅:無五星旗,辱華
美國唔會想登島啦,太平洋幾個島仔都死咁多美軍
夏威夷是加入哦智障
而且美國State咪國,合眾國呀支那人
支那人日日諗政府企邊邊聽邊個
但係唔會諗下日本國民係人,佢哋唔係人
美國出兵推翻夏威夷王國,建立親美政權都唔叫入侵,叫加入

1993年美國總統克林頓都為推翻夏威夷王國而道歉,你仲死撐係加入
美國出兵攻入日本支那,培育反日政府
邊撚度有中国?????
屌 咁撚多嗲咪去非洲住一個月囉 咪懶返黎日本香港 壓力大極都唔夠佢地做一世 (15-18hours per day 搵得十蚊美金都無) 佢地工種無讀書只有做雞/簡垃圾
算係俾蘇聯行到少少

樺太同千島列島無話過戰後應該係歸屬邊個,但蘇聯派兵佔領咗之後就當係自己到依家
烏克蘭個四個州夠公投加入俄羅斯啦on9
同埋西岸個頭唔係入侵墨西哥拎返黎?
所以千錯萬錯都係中共,國民黨本來同美國佬同一方向,美國佬扶一扶持,中國今日點只咁既國力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞