Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(3) Mass Transit 橫跨兩個DLC頭版重建

438 回覆
10 Like 1 Dislike
成日not enough good to sell 點搞

1)首先睇下有冇嚴重塞車,或者到達商業區路徑太迂迴;
2)其次,可能真係唔夠貨,可以透過整多啲工業區直接解決;
3)或者現有貨櫃碼頭/鐵路貨運站太少或者太遠。可以 check 下每班貨運列車或者貨船 loading, 如果成日100% 可能真係唔夠。解決方法:唔同區都起啲貨運火車站或者貨櫃碼頭,同時亦可分散路面交通壓力
CLS今日係貼吧見到
CLS今日係貼吧見到

Link?
CLS今日係貼吧見到

Link?

https://tieba.baidu.com/p/5289367612
暫時仲未被和諧
屌逼我買mass transit

其實抵既,

Load 左半粒鐘下面條bar冇郁過
依家仲loading

依家仲loading

重新開game
甩左幾個dlc
邊有冇人講下邊有最有用
甩左幾個dlc
邊有冇人講下邊有最有用

Mass transit

依家仲loading

重新開game

已經係第二次
甩左幾個dlc
邊有冇人講下邊有最有用

Mass transit

新果個係噠黎?
飛船係咪淨係可以停兩個站循環線
畫多幾個站直接飛過既

屌退錢

唔係喎,試過三個站冇問題,好好生意
有無巴打知,將平時d火車轉做mod果d車係咩mod

我唔記得左岩岩重裝完搵唔返個mod

唔明

唔明

Metro Overhaul?

唔明

例如我DOWN左JR 500,JR700,MTR AIRPORT TRAIN

跟住個MOD可以揀呢條線既呢一班列車做JR500,下一班做JR700咁

我唔記得個MOD叫咩名

唔明

Wrong
Train Converter =/= MOM

唔明

例如我DOWN左JR 500,JR700,MTR AIRPORT TRAIN

跟住個MOD可以揀呢條線既呢一班列車做JR500,下一班做JR700咁

我唔記得個MOD叫咩名

IPT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞