Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(3) Mass Transit 橫跨兩個DLC頭版重建

438 回覆
10 Like 1 Dislike
點解唔直接燒咗佢

清空 等車運去燒

即係點

焚化爐
點解唔直接燒咗佢

清空 等車運去燒

即係點

焚化爐

起左 但係好滿
點解唔直接燒咗佢

清空 等車運去燒

即係點

焚化爐

起左 但係好滿

起多幾個就得
點解唔直接燒咗佢

清空 等車運去燒

即係點

焚化爐

起左 但係好滿

起多幾個就得

起左幾個了

[black]仲起左好多個堆田佢[/black]
去到後期係咪唔洗起工廠 有office就夠?

從來唔起都得,如果你肯投資貨運站同貨櫃碼頭

不過我覺得個game計算夠唔夠貨時永遠會有lag的,例如你狂起商業區佢可以一直冇事,過左好多年先忽然話 not enough goods to sell; 到你即刻起好多貨運站同 cargo harbour 佢都要等好多年、abandon 幾輪building先會慢慢夠貨

從來唔起都得,如果你肯投資貨運站同貨櫃碼頭

不過我覺得個game計算夠唔夠貨時永遠會有lag的,例如你狂起商業區佢可以一直冇事,過左好多年先忽然話 not enough goods to sell; 到你即刻起好多貨運站同 cargo harbour 佢都要等好多年、abandon 幾輪building先會慢慢夠貨

咁都係留返小量工程
起完焚化爐 點先清到堆田區啲垃圾

禁堆填區彈出中間個制

1陣試試

禁堆填區彈出中間個制

1陣試試

你最好起到夠capacity容得下本身production rate先撳

禁堆填區彈出中間個制

1陣試試

你最好起到夠capacity容得下本身production rate先撳

有 開左幅地 十幾廿個爐係到

禁堆填區彈出中間個制

1陣試試

最好就啲爐直接去到啦 我試過新爐起喺工廠區 工廠區係城中心 清幾個堆填區 塞到冚咗個工廠區

禁堆填區彈出中間個制

1陣試試

最好就啲爐直接去到啦 我試過新爐起喺工廠區 工廠區係城中心 清幾個堆填區 塞到冚咗個工廠區

堆田區係個爐隔嚟
miss me?
miss me?

工業好好賺,整左個礦業區,經濟即刻起飛
其實旅遊業要點先賺到錢?
miss me?

巴打你之前去左邊
miss me?

A seal person is waiting for transport
1定要用巴士直到墓地?
隻game好似幾吸引
幾鍾意玩呢類砌城市遊戲
對比下sim city好似麻麻地

Simcity算把啦 比ea收購變左垃圾

好撚sad...一代宗師淪落成過街老鼠...
想當年小學simcity3000真係世界級

我小學嗰陣係台灣中文版SC4, 睇住本說明書鳩下鳩下亂起玩任務

SIMCITY 2000 / 3000 / 4 我全部有正版
SIMCITY(5) 我仲第一時間買正版
頂佢個肺,浪費左我幾舊水

我都係 玩左一個月就冇玩
送GAME揀左mass effect又係冇咩點玩
A seal person is waiting for transport
1定要用巴士直到墓地?

a dead person吓話
等吓啦 啲靈車行緊 如果好多waiting就起多啲墳場/火葬場
仲有無香港巴士 link
之前死哂
1定要用巴士直到墓地?

a dead person吓話
等吓啦 啲靈車行緊 如果好多waiting就起多啲墳場/火葬場

唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞