Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(3) Mass Transit 橫跨兩個DLC頭版重建

438 回覆
10 Like 1 Dislike
我想問sewage成個海都啡色 點搞返好

我既做法係起抽水站但唔駁水管

有污水處理廠mod

有污水處理廠mod

或者起條霸,發電兼除污

有污水處理廠mod

或者起條霸,發電兼除污

再唔係裝個fresh water outlet 去沖走啲污水

有污水處理廠mod

咁係咪就唔洗再用sewage pump

有污水處理廠mod

咁係咪就唔洗再用sewage pump

有污水處理廠就唔洗要排污喉
準備買imac
有無人知玩唔玩到
如果玩唔到就唔掉部舊電腦

3.0GHz quad-core 7th-generation Intel Core i5 processor, Turbo Boost up to 3.5GHz
8GB 2400MHz DDR4
1TB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
Radeon Pro 555 with 2GB video memory
準備買imac
有無人知玩唔玩到
如果玩唔到就唔掉部舊電腦

3.0GHz quad-core 7th-generation Intel Core i5 processor, Turbo Boost up to 3.5GHz
8GB 2400MHz DDR4
1TB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
Radeon Pro 555 with 2GB video memory

夠啦 我都係IMAC
係咪冇咗 remove need for power line 同water pipe?
唔知有冇人試過,整左個 multi platform end station 喺市中心,但係個城市一路發展,駁埋巴士地鐵,都冇人用個站黎搭火車。呢個問題困擾左我好耐。最近發現完來係bug 黎

呢條 link有解決辦法,試過,堅 work,搞到條火車線由班班載空氣變成千人等車,要即刻加班

https://steamcommunity.com/app/255710/discussions/0/1290690926876378780/

唔知仲有冇其他方法,大家可以試下。
唔知有冇人試過,整左個 multi platform end station 喺市中心,但係個城市一路發展,駁埋巴士地鐵,都冇人用個站黎搭火車。呢個問題困擾左我好耐。最近發現完來係bug 黎

呢條 link有解決辦法,試過,堅 work,搞到條火車線由班班載空氣變成千人等車,要即刻加班

https://steamcommunity.com/app/255710/discussions/0/1290690926876378780/

姐係upgrade條馬路?

btw兩個post一齊推既???

Yes.

第二個post?

Yes.

第二個post?

推果個好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞