Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(3) Mass Transit 橫跨兩個DLC頭版重建

438 回覆
10 Like 1 Dislike
win10玩唔玩到?
win10玩唔玩到?

win10玩唔玩到?

64bit ok
win10玩唔玩到?

64bit ok

唔該晒
有無mod可以解決到啲人揸車只係用一條線呢個問題?
冇得用steam卡買?

1. TME: Lane connector vs improved AI (or both)
2. 根本問題係你條路Vanilla下起得或者太少路畀堆人去同一目的地
3. Vanilla: 起啲路出嚟del咗佢變相加啲node落條路

1. TME: Lane connector vs improved AI (or both)
2. 根本問題係你條路Vanilla下起得差或者太少路畀堆人去同一目的地
3. Vanilla: 起啲路出嚟del咗佢變相加啲node落條路

[edit]
隻game好似幾吸引
幾鍾意玩呢類砌城市遊戲
對比下sim city好似麻麻地

Simcity算把啦 比ea收購變左垃圾

好撚sad...一代宗師淪落成過街老鼠...
想當年小學simcity3000真係世界級

我小學嗰陣係台灣中文版SC4, 睇住本說明書鳩下鳩下亂起玩任務

SIMCITY 2000 / 3000 / 4 我全部有正版
SIMCITY(5) 我仲第一時間買正版
頂佢個肺,浪費左我幾舊水
點樣搵錢
點樣搵錢

出口, 旅遊, 稅
點樣搵錢

出口, 旅遊, 稅

唔該晒
小弟新手上路 乜都要問 多謝肯解答小弟嘅咁多位巴絲
點樣搵錢

Specialization (得processing冇raw material都好) 到 generic industry 同commercial一條龍, 唔好import咁多lower stream嘢
點樣搵錢

Specialization (得processing冇raw material都好) 到 generic industry 同commercial一條龍, 唔好import咁多lower stream嘢

新手.淨係起到工廠
點樣搵錢

新手.淨係起到工廠

唔好起光火車,賺唔到錢
挑戰巴打我又整香港地圖
唔知幾耐先可以完工

加油,我停左工一排
大家堆田區放係邊?
大家堆田區放係邊?

我放係邊界 成條路都嘛係放堆填區

如果堆填區滿左 有冇得搞 定係由佢放係到
大家堆田區放係邊?

清空 等車運去燒
大家堆田區放係邊?

Auto-empty?
大家堆田區放係邊?

點解唔直接燒咗佢
點解唔直接燒咗佢

清空 等車運去燒

即係點
大家堆田區放係邊?

Auto-empty?

即係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞