歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (187) 我要MGSD 巴巴托斯

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁真係要低調D,一陣傳返去日本就閪,你知班友幾小氣
又係咁大個盒
明明只係改色
同之前個啲盒一樣唔得既
搞到又唔一致
多左兩把MSG WOR
佢白魔鷲已經好撚高既啦
同埋之前同其他人討論過點解呢排D囡要越出越大盒,一來係因為大盒搶眼D
二來係因為好多人覺得細細盒唔值咁貴,打橫大大盒睇落合理D
FRSA d數碼暴龍真係好撚on9
新果隻閃光暴龍賣成五千羊成身都係貼紙 好多都只係做多少少分件就分到色 都唔撚做
弧型圓形位都叫你貼紙補色毫無誠意真係買唔落
之前隻奥米加X擺左一陣已經大分腿 垃圾關節明明外型咁靚 好浪費
試下將FRS改做B社,件事你就明點解咁ON9
而家連d 2000羊HG好多都完美分色
係FRS條line唔知做乜咁撚on9
d rider又係 玩貼紙耐過真係砌
越細隻分件越齊,越大隻越多貼紙
frs都唔係隻隻鳩屎
但係b社係係好撚大細超
迪迪尼 龍珠果d frs又唔見佢出得咁柒
數碼暴龍同拉打就唔做咩鳩出到鳩一鳩次次都死貨預備班
有貼紙咪即係有pre cut masking
外型全部都ok 有d魔改得好型添
係d分件分色食撚左屎咁就算可以噴 遮蓋都玩撚死
你咪講嘢唔湊米氣啦
一撕果下底灰都撕埋出黎
迪迪尼
龍珠 要求人比版權佢出

數碼暴龍同拉打產品版權係自己手
9出冇得玩家屌
新手砌模型做過其中一樣最ON9既野就係拎D濕鳩銀色貼紙當遮蓋紙用
果陣仲要覺得點解我老母生得我咁聰明
一撕開果下真係想好似閃電俠咁跑返轉頭打柒自己
而家覺得補色還好 但做佢啲無縫好撚辛苦
痴係遮蓋膠紙上面
跟住𠝹
痴遮蓋膠紙上件
準備過多倫多,好驚果邊冇乜模型油賣
有冇加拿大巴打
即係b社撚客
拉打我都覺得佢有時都有d精品
數碼暴龍呢d童年回憶加成,本身有hit中既都會留意下,
佢整得柒到我一隻都睇唔撚上眼
除左gaia 主流果D都買到
一定冇move on la
唔好玩模型了
托賴我咁多次都無事
不過我唔會死命咁痴落去,同埋痴之前會係cutting mat 上面痴一痴先
d人驚搵唔到工搵唔到屋,
佢驚搵唔到油,睇黎都係衣食無憂架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞