歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (187) 我要MGSD 巴巴托斯

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實山埃巴意思係想解釋good old days人本身係因為啲主觀嘅期望落差而覺得「冇以前咁好」
並冇打算好客觀咁用數字同各樣獨特設計去justify啲good old days嘅人係諗得啱
因為佢哋會咁諗係因為期望落差喱啲好個人嘅喜好差異
而唔係嘗試證明佢哋咁諗係客觀角度上有佢哋絕對正確, 立於不敗之地嘅空間
如果我冇誤解成晚嘅討論的話就係咁
但唔理有冇講錯我都係酒仙酒仙有誤解的話山埃糾正返
我去睇Vinland Saga動畫第二季結局了
其實我只係在意執笠老板係咪都引戰而已
其他時間我都會一齊屌bamdie 出得差,只不過無能力自己畫,亦唔想買大陸廠出得好d 既機人咁
於是只可以含淚去買bamdie 出而自己又鍾意既款
話說有冇巴打知道GBWC係咪強制用bamdie水貼 今年第一次join
好耐冇用官方水貼 真係俾錢買難受
啲例越嚟越辣
唔講其他人,
最少我自己覺得係咁先
good old day唔係講緊舊模好撚正,唔係老屎忽覺得新野唔撚掂,
有時只係好單純覺得"下,業界第一玩具廠,畀d咁野出黎"?
除左價特別平,同埋現在唔買之後好難買既原因外,有咩值得我拎錢出黎?
清識嘢 vinland saga 好好睇啊
漫畫正爆
遲啲睇 睇得勁C服
屌佢出老番都話引戰
講咁耐都冇人講得出frame arm+msg同30mm既慨念有幾相似
Bandai出得hea 就一定架啦
但講緊既係佢起一個新既ip
個慨念同另一間廠既10年前有多既ip 有9成似
而新產品越黎越似人地既產品
仲要新既可更換件同配置同人地一個月前先公佈既新ip 十分相似
作為細廠比啲龍頭抄佢野
Fan boi 咪會話睇得起你啲野好賣先抄
無上榮耀 讚賞黎 仲唔謝主隆恩
正常角度黎講 其實真係好撚無恥
真係張張都要去段差,命都無
MGSD 巴巴托斯
十月
拎晒d build 系列試新膠
啲模型貴撚到傻 貴香港成倍仲未計稅
貼紙暴龍獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞