Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
玩咗幾場
感覺麻麻地
兩者本身武器 相差好大 有少少細bug 開門個的
YOHO $1179, 用現金比有3% discount
利申: 買左

Haters gonna hate 之極致
Start Screen 都可以作文

阿媽 call 特別版 , 你唔會買到
我指新出果隻ps4/switch版先有中文
xgpu 下星期一到期 宜家係咪都用金會員上最平/定係有其他方法?
一樣,金會員最平
邊有變過方法
要等XGPU會藉完左再由gold升返上去? 我以為一個account只可以轉一次
九月咪變
金會員轉變3:2
雖然應該都係最平
但條數要計過
係。
除非微軟取消升級法,如果唔係可以係咁用
但要注意早前改咗升級法嘅比例,唔再係1:1,而家變咗3:2
即係你入三年金會員+一個月XGPU升級會變咗24+1 XGPU
咁可唔可以入定gold先?
好似好小人玩
同之前隻black friday 13th有咩分別
唔係好吸引又無人一齊玩
唔好,入咗會即刻用再低嘅比例轉xgpu,會好蝕
突然間又唔見左每日報到果個制
禾真係恭喜你呀
唔可以 , 一定要等佢完
奇怪 ? 我啱啱先報完到

Starfield 官方外殼
https://twitter.com/i/status/1693654683511067059
Starfield: US, Canada & Europe Oct 18th - $50

同時另外兩款 Camo 外殼
- Arctic Camo: US & Canada on Nov 10th - $45
- Mineral Camo: US & Canada Europe on Nov 10th - $45
咁可唔可以多過3年?定係3年已經係最盡
GAMEPASS 隻 STARFIELD有冇得買UPGRADE VER 玩早5日?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞