Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

渣架
原本諗住千零蚊左右可以買收藏版
不過佢double咗我預期
pre 好似近 2k
不過實炒
隻錶同個盒係靚嘅 值得收藏
好過fallout之前送個頭盔

一陣望下premium有咩包先
bioshock都係咁玩

星空要預留空間了
125 GB 比想像中細
gp 可以予dl了?
究竟點set remote play
我係xbox 到允許左遠端
Xbox 禁右上角果個制都搵唔到部機

上網google 完人地好易就set 到
未有耐啦
我試過係 PC REMOTE 過 , 畫汁好差就冇理
Xbox app 完全set 唔到
訂左加一有無pc撚知唔知到佢pc ms store有無可能換電腦玩電腦版
應該唔使set架喎 你部機正常着咗嘅話一入就得建議喺屋企望住部機試吓先再出街玩一次唔得試吓入幾次 我借acc俾fd一齊雙打一入就得
我禁app 右上果個, 佢叫一係入6 字/ 10 字code 一係就咁下一步 但完全無反應咁即係點呀
你正常登入咗,而部機係可以遠端嘅話應該有呢幾個option有冇圖片睇吓你咩環境,如果冇嘅話你可能真係要搵cs先幫到你
係咪撳錯
6 字/ 10 字code係set新機嗰陣方便你喺電腦/電話set先撳呢個
係咪要簡左game 先禁
你想單純remote play定乜remote play正常你入app有我上面張圖嘅選擇 揀完遠端遊玩佢load完就係你部機依家個畫面 你不如俾啲圖嚟純文字討論好難
正常係咁

你撳紅圈嗰度然後開啟主機就得
電話嘅話上面花影巴幅圖撳"在此裝置上進行遠程遊戲"就得
佢似係機未login?佢講嗰個數字code係set機用我朋友直接入我acc都無事
佢可能俾"設定主機"fake咗掛
我初時都係咁,無留意到上面仲有三個option。應該話唔知嗰三個係option嚟
XGP有GTA5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞