Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike

不過估唔到佢即時改無預告
已經改了
舊制 3 年 GOLD 換 3 年 XGPU
349*3+79 , 1:1 兌換率 = 31.28/月

新制 3 年 GOLD 換 2 年 XGPU
349*3+79 , 3:2 兌換率 = 46.92/月 , 世界末日
新制可以當25個月嘅,唔洗俾佢食咗XGPU嗰一個月
你又啱喎
更新版

舊制 36個月 GOLD 換 36個月 XGPU
349*3+79 , 1:1 兌換率 = 31.28/月

新制 36個月 GOLD 換 25個月 XGPU
349*3+79 , 3:2 兌換率 = 45.04/月
$50 唔洗一個月都好抵玩
唔記得咗 79 變 85

舊制 36個月 GOLD 換 36個月 XGPU
349*3+85 , 1:1 兌換率 = 31.44/月

新制 36個月 GOLD 換 25個月 XGPU
349*3+85 , 3:2 兌換率 = 45.28/月
無1:1
早升多折扣
開住部機就係咁計
開始覺得xgp要好似netflix咁
存夠一堆game先sub 1/2個月玩先抵
呢排都係度煲D4/zelda
2個月冇開xsx了
一年 1-2 隻回晒本 9 萬幾年
其實我對個價錢都接受到
玩番幾隻game加day1都值啦
Xbox 基友限定

第一次 Xbox 谷友街霸內戰
日期暫定為 7 月 23 日晚上 930 集合,屆時將會由主持開房。

賽制以3 vs 3 隊制 FT2 (先取2局)進行,每隊各自指派隊員出場次序,不論勝負皆由需更換為下位隊員,直至三位隊員均有上場,以獲得勝場者較多者勝。

參賽人數未定,如果 9人則打單循環,12人可打淘汰

入 TG 連結如下
https://t.me/lihkgxbox
目前獎品有數張 GAME PASS
同埋一隻 XBOX 官方無線耳機 (價值$648)
2-3隻已經回本,況且而家啲game 愈嚟愈貴
可惜冇玩街霸,但幫手推下
係大作閒閒地都$500
平都接近$400
所以即使加價gamepass 都係勁抵玩
想請問Windows 10 專用 Xbox 無線轉接器 呢隻USB壞咗
係咪直接買粒新會比較好

利申:過咗保
有需要就買
都係百幾銀
洗乜計回唔回本
你唔係成日打 又單機唔co-op嘅咪唔好sub
有啱玩嘅game出先直接買

日日打嘅 只係俾緊online service月費
仲未計可以儲分換game pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞