Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
好番喇wor

https://news.xbox.com/en-us/2023/07/17/fans-made-this-most-watched-xbox-show-ever/

微軟宣布上個月的《Xbox Games Showcase + Starfield Direct》成為Xbox史上觀看人數最多的節目。

在七天內,主要展示、預告片和節目片段的觀看次數超過9200萬次,相較於2022年的展示,觀看人數增加了38%。這使其成為Xbox歷史上評價最高且觀看人數最多的節目。
我仲係未得
BTW, 兌換o個度係唔係少左好多item?
好似係無咗gamepass ultimate 姐
咦,其實根據呢個表

會唔會買PC game pass嚟延長xgpu會仲靈活啲,價錢同用大法都係差唔幾
邊度揀效能 唔識
會唔會其實你down咗xbox one版本
好似一出嗰陣有人講過喺部機度就咁撳佢會好戇居咁同你裝xbox one版
乜有分架咩 唔係一隻5一隻online咩
有啲分別掛,如果唔係唔洗分版本
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60646&snA=6499&to=3
呢度2樓有講,睇下自己係咪90GB
好似冇埋d搵笨抽獎
不過繼續有gift card就ok
我又唔係好明喎,pc game pass 89蚊3個月,可以轉到做60日xgpu咁正? 有啲懷疑....
佢官網淨係寫咗1個月PC,我都唔肯定3個月係咪60日
你睇下下面EA Play幾搵笨,1個月有10日、12個月得返60日
Celeste 又入番pass
放低左一排hollow knight, 繼續入返坑先
而家係Xbox live Gold 3 months > ultimate 50 days
今天登陸
TOEM (繁中字幕)
星核工廠 (繁中字幕)
The Cave

7月19日
Maquette (繁中字幕)

7月20日
流浪村莊 The Wandering Village (繁中字幕)
Figment 2 Creed Valley (繁中字幕)

7月25日
重裝武力 4 西伯利亞大騷亂 (繁中字幕)

7月31日
Venba (首日登陸)

8月1日
蔚藍 Celeste

credit 巴哈
會唔會有Ac6
想玩就俾錢買啦
唔會
原來真係down錯。
點解xbox連wifi 成日都斷 已經check 過隻router 冇問題,仲擺正喺部機隔離都係咁
其實R星係整得好唔清楚
可能online太好賺 特登要寫GTA online做title
等你哋去玩online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞