Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
大sad
啲人開始講ps5 pro
睇下xbox 會唔會出 pro個時有得trade in
往績上一年
都冇
我今朝用部信用卡贈品switch lite頂$1200
嘩Lite都對到$1200咁正
大賺
hello各位 知道有少少伸手黨
睇左頭post google左少少, 想問多句 唔會行冤枉路

xbox s玩家
裝左兩隻forza之後都冇咩位剩

想買外置hard disc剩係見到seagate呢個版子?
有冇其他推薦選擇

謝謝大家
琴日玩fifa,load左勁耐都load唔到入比賽,之後咩制都禁唔到。我禁開關制強行熄左佢再開,之後一直冇畫面,過5分鐘後終於有畫面但顯示e100 error。有冇ching 識點整?部機已經維修過一次,上次又係打打下freeze 左,重新開機出現e200 error。
Seagate
或者Western Digital

不過建議上咗X機先
仲諗住可以用電話trade in,點知原來係呃人
SE同巨硬又有偈傾返
新ceo話會帶多啲game過返叉盒
電話 trade 有指定型號 , 冇咁好死
唔係呢個問題,係根本唔做
SE
個問題唔係PS獨佔
係佢啲game太垃圾
雖然多平台可以呃多啲人中伏
XBOX REWARDS個支援係咪廢 又話24小時有EMAIL覆 過咗差唔多兩個禮拜乜柒都冇
一時時
有時慢有時快
同一個問題 好多人report嘅未必個個覆
無反應嘅話可以report多一次
八方2入xgp應該幾吸引嘅(雖然我switch爆咗)
仲有隻FF7R
FF16過咗獨佔期移嘅機會又大啲
啱啱買機 係咪可以用完佢個一個月xgpu 再買金會員再升?定可以買佢一個月再買埋金會員一次過?
Xgpu 無咗新加入$10?
係可以用完一個月xgpu先嘅,但之後會再無新人$10優惠,要升級之後就要俾正價80幾
嘅然係咁倒不如用嗰$10優惠用金會員大法升做25個月XGPU,如果你打算長包嘅話
俾隻 7re 黎再講
你用邊部電話有冇用舊主機tradein
13 mini
竟然出哂POST都唔收係咪去CSL果邊, 定去咗另一間GSE果邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞