Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
唔係,隻game入面多人連線嗰part有得set,你搵搵。我拎咗分就剷咗了
已買,但唔算好平,$438
無落game pass
我試過
因為之前更新多咗個中文語音
主機語言設定係中文既話佢預設幫你裝咗個中文語音包 但無裝英文語音包
但遊戲預設語音又係英文 所以就無聲
出去主畫面設定裝個英文語音就ok
ds3 dlc must 買
season pass應該抵啲
https://youtu.be/IF3dufPFkUk

想玩呢隻,7月7出,諗住store買定但唔見有
等左好耐 都係用分換唔怕啦
唔識
即係要將主機語言變做英文裝完之後轉番做中文?
應該唔洗
遊戲主畫面設定揀返英文配音
然後會叫你裝返個英文配音包 裝完就ok

我之前係咁,你試下work唔work
身處外國關於game pass有d野想請教下,呢家冇任何pass, 本身只係用過免費試用一個月嘅game pass, 如果呢家想join 係咪應該買左36個月嘅gold membership redeem左先 跟住再買個升上ultimate 嘅code呢?因為見呢邊鬼佬講最平嘅做法係買12 months x 3嘅土耳其gold pass再用vpn去redeem, 之後再去ebay買個ultimate嘅code升上去,唔知咁理解有冇錯呢?唔該晒各位
成功咗
想問問買左個個gamepass 係跟部機定係跟個xbox Account?
啱啱想收個friend部機,佢話連gamepass比埋我
洗唔洗用反佢個A/C玩
1. 跟Xbox Account
2. 連gamepass俾埋你係指部機入面有一個有gamepass嘅account?
岩岩買左xbox elite 2 但個a制有問題 請問係咪直接去灣仔王子大廈到維修
另外我係ms 個livechat到問 佢會換一個比我 請問佢換比我係全新的嗎? 定係會比翻新掣
咁快有問題
係呀, 部機入面有一個有gamepass嘅account
琴日買 買完返去就發現個a制成日撳唔到 唉
唔洗換啦,你上網searh xbox elite 2 災情大把同你同case,換極都係有問題,有得退錢就退錢,冇就唯有改變自己撳掣個手勢,要下下直上直落,一係就攝條膠落去個罅位度,但條膠唔可以太厚又唔可以太薄,要啱啱好頂到個掣又唔可以頂到佢彈唔返上黎,你自己試下
Rewards 啲其實可唔可以用黎買機/ 手制?
ONLINE SUBMIT 維修
等速遞收走
你自己問返個fd 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞