Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
翻新掣
直接用香港 GOLD , 唔駛搞咁多野
咁應該要用佢ac玩
*唔係,好似有得同人share
原來香港未有呢個服務,咁我諗你應該要用佢ac玩
你拎佢 ACC , 再改資料
或者你keep住佢個acc做主account
你就開你自己嗰個嚟玩,一樣都玩到,係EA啲game玩唔到啫
到佢嗰個pass到咗期就del咗佢,再轉返你自己嗰個嚟入pass
應該係最折衷又可以用自己ACC嘅方法
如果唔係你用佢ACC玩啲SAVE會跟返佢ACC
Xbox gift card可唔可以o係美馬買再入返落香港account?
想入US$10, 但香港最少都要HK$150 (US$20)起錶
唔同的
us 要用番 us code
唔該,唯有喺香港買
想問下

我買左XBOX版D4
係咪唔可以係ROGALLY到玩?
我LOGIN佢個XBOX APP時,佢有MICROSOFT STORE
但佢內置個STORE好似好多GAME都冇..
同XBOX上面既STORE好似唔同..
唔可以
佢唔係 Xbox Play Anywhere 驚
隔離steam deck post 有人可以用remote play 玩.

Ally 應該都可以, 巴打你試下
OK
ok 研究下先 thx
請問如果要換掣 係應該上去灣仔搵代理cititec 定係上官網叫佢上門收
ONLINE SUBMIT 維修單
你去佢 office 趕你走
starfield 請願宜家都係得1600幾人,慘
大家都唔知好唔好玩, 所以無感
fallout fans好多都狗衝鳥
就算台灣 好多都係PC 慣曬用mod
亦唔介意等人出中文mod
等 PC 正中 MOD
我都衝day 1 game pass
英文無乜所謂
仲要等成2個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞