Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
想問吓耳機1000內邊隻比較好?
有打下fps
睇 #2

最好就加少少買 Steelseries Artics Nova 7X wireless
team ninja話唔撚出xbox
你預佢會譯得差
啲選擇會唔撚識揀
點解,有過折?
我有時sleep 左再開返,隻game會重開,點解會咁?
唔係隻隻game支援quick resume,舊game大機會無
用左70個鐘玩Ghostwire Tokyo,dlc之後多左技能其實幾好玩,好懷疑dlc內容其實一早已經係設計之內,但B社等ps獨佔期完結先放出嚟
唔係 臥龍都有xbox

仁王可能簽咗隔離console獨佔又唔講得掛
who knows
rdr2,佢本身係可以quick resume,但有時會重開
咁可能隻game有更新?

預訂 星空 有禮品
殘體中文
Mikami thinks they’ll “most likely have something for Xbox,” in the future with regards to Ghostwire.
上年2月咁講
補鑊居多,啱啱出嗰陣戰鬥系統最為人詬病,先要三上幫手執屎埋尾
DLC任其實整得唔錯,寧願佢唔整蜘蛛系mode將啲資源時間留嚟整多啲DLC內容
可以去馬?
香港賣幾錢?
有野想請問一下

想玩返rdr1,但竟然數碼版無中文

見人地講xbox one 版好似有中文既,如果買xbox one碟,xsx 係咪都可以用4k 玩到?
想問大家xbx 有系統更新未?

今日開機都仲係舊interface,亦冇系統更新
我早幾日更新咗
有冇人玩德州電鋸
rdr1 冇中文, 係今年出果隻先有
但後加嘅技能唔似係after thought,尤其係閃身同完美檔格呢d, 好難想像當初冇呢啲技可以點玩
DLC新任畀隻理科公仔殺左之後唔敢玩,上youtube睇人打,睇左當玩左算數
隻game美術同建模都係一流,但優化真心差,我用xss玩,玩嘅過程問題唔大,但cutscene 大部分都係窒,有啲位嘅texture直頭要load,見住佢低清隔一陣先load到高清texture,勁出戲
xbox 而家都無中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞