Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
之前買機一齊買既XGP用完
想問吓仲可唔可以用Xbox Live Gold加79蚊升級XGPU?
因為買左3張Xbox Live Gold卡入完後想升級但係禁唔到加入
清下cookies睇下得唔得, 或者轉下violentmonkey地區script入面嗰個地區
真,唔使再專登save完先熄機正到
梗係倒轉嚟入左gold同升級再入買返嚟XGP啦
Browser reset搞掂左
elite 2 手掣啲 QC 真係好撚恐怖,用幾個月就壞 a b button ,唔怪得咁多鬼佬屌
買 EDGE 咪得
等咗兩日都冇影
點做野
有時xbx 禁唔到 試下用電腦, 果時我整gamepass 都係兩邊輪住試
原來係我唔記得將自己帳號換返地區
搞到我入完Gold變左其他地區先升級唔到
岩岩搵客服幫我搞返掂
依家已經升級左XGPU
已買 core 版俾多次機會 m$
core 係 elite 2 新版嚟,應該會有改進
Lm
整理一下6月22日 FTC 首次聽證會的內容
#CREDIT巴哈

https://twitter.com/JezCorden/status/1671997047514300418
FTC: 表示微軟收購後會搞COD獨佔外觀Skin
微軟: Sony已經長年搞COD外觀Skin獨佔也買一些獨佔協議內容,甚至買Control DLC獨佔、霍格華茲傳承 獨佔任務、Destiny 部分終身獨佔任務/外觀Skin

DKLM FTC 都 CLS
FTC搵班小丑出嚟表演
天才級小丑

https://twitter.com/tomwarren/status/1672007996312891402
FTC: Windows需要 License 才能串流PC遊戲嗎?
Sarah Bond: 不用

有XGPU記得攞apple music三個月訂閱,6月底就無
只限未開過Apple Music 嘅 Appleid
有冇Xbox 用真無線耳機推介?
你唔係買生巴咩
why not both
女定 star set
頭笠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞