Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(35)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
其實做埋Rewards任務儲積分換錢
一年隨時有幾百蚊拎嚟買Games
估到會改制, 但係唔記得去買gold pass
遲咗幾日
慘遭成為新制受害者
如果真係做足嘅話,一年一千蚊都唔出奇
1日基本162+3 分
最少都510蚊
而家bing app仲有簽到同睇新聞攞分
不過成日中bug簽到歸零攪到都唔多想撳
更新個app la
一日都多10-30 分
買左隻elite 2 core 白色
玩幾日發現個A 有時輕少少㩒係冇反應既
差唔多成千蚊個手掣 qc都咁 渣ga
換到佢老破
想問問XGP啲GAME下咗架有冇機會隔一段時間會再上架?
(之前隻DQXI S未玩完
同埋下架之後嘅GAME 一定時間內會有折扣?
有機會
退出game pass前會有discount

每個星期都會有dual with gold
ms store乜乜乜sales
有時可以同一隻game連減2個星期 越減越多
elite series 2出名易壞,你仲買
我得pc無xbox
現在諗緊ultimate 定 PC PASS
想請問ULTIMATE個個月送4款遊戲有無送PC GAME

THX
你冇機 , 用 PC PASS 就得
送驚果D 冇人 Care 過
自從每日任務變咗要Game Pass解成就
有冇人呢幾日download野好慢, 我xss插lan線, 上兩個星期download野都有750mbps左右, 呢幾日得返45mbps左右, 開reward app同gamepass app都load耐左
開呢兩個 APPS 我都慢咗
但 DL 野冇慢
各位好,有個問題想請較吓

買咗X幾個月 join埋xbgp
但我玩FIFA或gta線上同人連線
會叫我去私隱 set
已經較晒允許
不過都係連唔到
係咪仲有其他嘢要未set好

另外除咗原裝手掣,仲有冇邊隻好用
依家左菇掣開始飄移了
原裝制 , 跟機一年保 , 可以 ONLINE SUBMIT 維修單
好用一定係 ELITE 2 掣 , 新買都係 1 年保 , 買佢賭運 , 用就一定好用 , 不過更易有問題
唔該大家先,本來見話ultimate 送game有少少心大心細
追post原來加左價

一見仙7就訂左pc pass
thx
仙7 不要太多期望
係 PC 開 , 去巴哈睇下點轉做繁中 , 留意
仙7係一種回億
由仙一, 仙3, 仙5,仙5前我都有玩
仙7就算再差都要玩下
專玩單數集數,仙4推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞