[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Hayson假到仆街 大口狗 跟本就係懶蟲
份份工撈唔掂先話唔鍾意錢姐
做保險狗都做到瞓覺 走嚟發明星夢
唱歌難聽到 兩場跟住人唱喺度鬼叫唱最後嗰粒尾音扮晒和音 一冇人lead住即刻露晒底
場場都freeride 又俾埋個隊長頭銜佢咪唔使返去住
不停黐住人哋過關 佢好撚識扮嘢啊
喺復活區搏上鏡搏出位 嗰個入嚟就扮晒兄弟攬頭攬頸 而家入咗嚟人影都冇 琴日samlam俾人foul 人哋taco個組foul人起碼送到人哋去門口 佢知道有部機影住佢就喺度上晒身喊苦喊忽做晒戲 轉個頭人影都唔見啦
格又衰又黑人憎 話自己做媽媽扮有人設隊長
假到仆街 Book個場都唔掂冇嘢做到
唔係星晨 B 組但係加埋 richie (做工) 落去應該會仲好笑
開始比賽前就揀定邊個foul 咁都幾唔公平
前兩日睇佢地live 佢仲整左徽章比紅組
勁好笑Owen話佢係h&m買左件衫扣左個章落去但件衫唔岩連埋個章拎左去退
點知一個月後行番h&m見到件exactly扣住個章既衫
kim del咗張相
做工佬好勤力
果然好鍾意做工
自選項目都仲係好似中學 sing con 咁
兩次都講話佢地係 execution 有問題
純粹係純真清新好 fresh
呢組人清新仲可以玩幾多集?
我覺得拆骨ben 2.0炸
一個咁簡單嘅表演都可以連續兩次execution有問題
成組一齊返屋企啦
幾鍾意hayden都係咁話
個個入復活區就攬頭攬頸
我諗起星四陳祖
佢個組啲人好多都dram到唔知想點 仲有tigerfoo喊到跪晒地chok晒樣 無料扮4條
除咗n ben
lubia pre round 未必好討好
但係一入組就兩次表演項目都係 carry
佢地可以連 「wowowo~ wowowo~ wo-o-ohh」last o個三粒「wo-o-ohh」都唔齊...
皮已正
之前睇到有人講
陳蕾同安仔live 話KC 係暖男同唔想搶fo
所以dance battle 個part 舞係無咁出
所以暫時對佢印象唔錯
個個又冇實力要俾人carry 仲要係到搶fo
死,唔小心答咗香印宅,冇得入grp
有無人覺得今季係5季入面最好睇
pm admin 叫佢比你入多次 la
cho lewis 尋晚都係 gum 錯制
唔撚係掛
Hayson 竟然唔洗躝
其實呢堆人點都會比人foul
就算佢小組無輸,之後大組啲人頭咪都係揀返佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞