[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (58) 王鋒尾後針!

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
星4開到四百幾
監製係咪on撚鳩㗎
邊撚度搵
100%撐藍組
隔黎樂樂都開緊Live 重量級選手
睇完更加想講 收皮啦黃蜂
咪撚旨意諗住紅 連免費巴都仲未紅 有排未撚到你條廢契5.0
完咗個節目無人會記得你㗎啦 好撚好珍惜埋呢2個月
佢都睇唔明
Adams 會讀返俾佢聽
呢個要pin啦

提定大家 未來呢個月 viu肯撚定剪到佢聖人咁
最後廿強就會喊到仆街洗底 千其唔好比viu又帶過咗
其實製作組要隱瞞其實大可以剪走左阿澤果個投訴位
但佢地仲double action比分前阿澤有野要發表既shot
我覺得其實佢地冇打算瞞,只係佢地冇預到會發展到咁大
所以當初冇jump edit返往後先發展既事情入去解釋(我相信一定有後續),而純粹想順個時序發生D乜果集就出乜咁去剪
我覺得要睇埋落去先知
咪係, 半隊collar都唔撚掂, 咩pre winka, 370, gao不撚掂 製作組真係度橋剪片就勁, 講造星留俾專業人士啦
Pre round首原創歌曲「我跳舞唔叻 唔似KC同王鋒做到節目組親生仔」
如果節目組唔剪出嚟
阿澤自己ig 爆返出嚟一定仲大獲
真 唱跳穩定真係冇得講冇得拗
歌都作得完美嘅話台下嗰啲評判讓位俾佢地坐啦
所以其實應該係有後續講返哂件事
只係未到果個時間佢地咪唔剪出黎
如果件事不了了之左咁唔洗睇後面有冇解釋阿澤直接開左聲啦
咁證明只係有野未講到
當然明觀眾只可以用已知既集數去討論
喺chill club 搵
唔知做過真人騷未
證明佢根本就係呢種人
扮唔到
睇番五百公斤其實幾好聽 但唔係好明點解要擺咁多首歌落去 覺得中間激昂完最後突然轉慢有少少突兀
btw 我想講 如果王鋒真係發台瘟無心 佢應該會好似Howard咁咁自責而唔係依家咁比人讚完仲笑得咁開心
屌琴日睇翻星4啲片 soching真係唱同跳都幾好
同marf都真係實力派
其他一係太老 一係就花瓶
偏偏炒埋一碟 靚又靚唔哂 型又型唔哂 仲多災多難
如果藍因為個messge輸已經唔想睇
之後唔洗比啦,個個講故佬講故仔咪算
賤撚到
咁應該真係佢哋贏咗了
但佢哋又有撚「故事」咩 憑咩贏
人地自己作埋歌跳唱 呢邊悶到中學sing con 有靚仔都係咁話
On9導演無腦
好好笑呢個topic要繼續用
佢想紅
我都覺
但大家好似唔係咁覺得
我又做下連登神探
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞